CLUJ NAPOCA ...too MINI to be quiet :)

Scrie răspuns
Papa Smurf
Viteza 2

Re: CLUJ NAPOCA ...too MINI to be quiet :)

Mesaj de Papa Smurf »

cristi o'RAL scrie:pai daca nu vii pt bani de ce nu iti iei un job la care sa stai in cluj sau in orice alt oras linistit??? firma respectiva pt care lucrezi are contracte in bucuresti pe mere? pe fericire? pe bautura? pe ce lucrati voi? s-ar putea sa vreau si eu... :lol:
n-am inteles de ce faci ceva impotriva vointei (placerii) tale cand poti avea o viata mult mai frumoasa... atat. daca ai putea sa nu te pierzi in cuvinte si sa dai un raspuns simplu (gen faima, bani, etc... sau e doar un gest caritabil) ar fi extraordinar ;)

eu as vrea doar sa inteleg de ce cineva ca tine se plange de toate lucrurile astea dar continua sa le suporte.
eu m-am nascut si am crescut in bucuresti, dupa 5 ani de munca in regim de 12/24 desi programul era de 8h, fara concedii pentru ca nu ne permiteam (era foarte mult de lucru) mi-am dat demisia si am plecat la pitesti sa ma linistesc. dupa mai putin de 1 an de zile simteam ca mor de liniste si plictiseala, si am revenit in bucuresti. aici macar se intampla oricand cate ceva pt orice gust si varsta.
spune-mi te rog cum era in cluj pana acum 5 ani sa zicem... era cineva seara pe strada dupa ora 9? acum macar ai ce sa faci in cluj... de ce nu te retragi acolo?!
de ce nu schimb postul ? pt ca imi place ceea ce lucrez, pt ca experienta aceasta ma ajuta ff mult pt viitor, pt ca nu obisnuiesc sa-mi schimb jobul din 2 in 2 luni ca si bucurestenii cand mi se ofera 200 de lei in plus la salar, pt ca nu ma duc pe orice post doar ca sa ma duc indifeent daca primesc un salar mai mare, samd
daca ai crescut in pitesti, apoi iti lasi toti prietenii in urma, te muti in pitesti...ce te astepti...sa-ti faci aceleasi relatii in mai putin de 1 an ? ..probabil asta e motivul pt care te-ai plictisit.

hai sa vorbim sa nu tacem... liceul l-am facut inainte de 2000 si iti garantez ca erau suficiente cluburi si cafenele in cj, era lume pe strada (chiar mai multa decat acum)
insa degeaba discutam, pt ca nici o data bucurestiul nu o sa fie mai prejos decat un oras din provincie... nu e asa? capitala e tot ce conteaza, de acolo se da ora fixa :lol: ...
bine ca le-au tras-o cfr echipelor din capitala, macar acum se mai gandesc inainte sa scoata cuvinte pe gura referitor la provincie :lol:

si daca totusi sustii ca, clujul e mort dupa ora 22, spune-mi ce as putea sa fac deosebit in buc seara ..si nu as putea sa fac in cj... sunt ff curios. pana la urma nu cred ca nu ai ce face, conteaza sa ai cu cine. totusi, daca tot o sa mai merg in buc in perioada asta, as vrea sa-mi traiesc viata la maxim :lol: ..in cj nu reusesc nici cum
2 x VW Beetle. Looking for a MINI Countryman S
Papa Smurf
Viteza 2

Mesaj de Papa Smurf »

Vali Iovi scrie:Si ce faci?Stai la masa si bei cafea. :lol:
diesel-ul e cel mai vechi club din cj si printre cele mai vechi din tara. cand o mare parte a bucurestenilor stiau doar de hanuri si terase cu mici, in diesel erau petreceri mai reusite decat in kristal, bamboo si ce cluburi mai aveti voi pe acolo ...si bineinteles cu lume mai "citita" decat petrecaretii din buc -ogica, simona senzual, lazarus, gigi becali, marculescu si mai stiu ce panarame... pana la urma acest fel de oameni relateaza adevarata fata a bucurestiului... dorinta de a te face remarcat prin orice, incepand de la claxoane, injuraturi, balansarea "smechereasca" a mainii pe geam si aruncarea chistocului de tigara, accelerarea si franarea pe 50 de m pana la stop.. intr-aevar e f misto prietene, avem ce face in buc dupa ora 22 fara sa ne plictisim.

oare nu e mai normal, sanatos si civilizat ca in tp sapt sa mergem la un tenis, o sala de sport, o terasa, in favoarea semintei, manelelor si berii din fata blocului?

PS: vali, cafea bei in diesel ziua pe terasa sau chiar la intrare, seara se coboara in club...deci ai ce face
2 x VW Beetle. Looking for a MINI Countryman S
Sharpe
Veteran

Mesaj de Sharpe »

prietenul meu din Cluj,
ce spui tu e pe jumatate adevarat,cred ca nu stii ca mai exista si altfel de cluburi gen Diesel,unde au fost si sunt petreceri in fiecare weekend.am locuit si eu in Cluj timp de 6 luni si nu pot sa zic ca Clujul nu are viata de noapte numai sa nu fie vacanta pt studenti ca atunci e cam gol.zici ca ai facut liceul inainte de 2000,atunci nu stii ca inainte de 90 era in Buc renumitul Club A mult mai vechi decat Diesel si pe vremea aia nu erau manele,si nici lumea citita gen enumerarea ta. in sfarsit Clujul e mult mai curat ca Bucurestiu,asta e clar si mai avem aici fffff multi cocalari cu figuri ,dar mai suntem si noi astia destui care stim sa apreciem o muzica buna si un club normal..........
.......ghost...
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

SRP... uiti ca bucurestenii la care te referi tu sunt veniti la fel ca si tine din provincie sa se realizeze aici, ei sunt cei care pt 200ron schimba postul (studiaza putin statisticile cu populatia oficiala a bucurestiului si cea a migratorilor) ;)

de cativa ani de cand a inceput si clujul sa scota capul din multime tin cu CFR, asta daca se intampla sa ma uit la vreun meci

sunt curios cat tenis se putea juca si cate sali de sport aveati pana acum 5 ani in cluj :D

deci in concluzie vii in bucuresti pentru bani, spor la treaba!
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Mai multa drama va rog. :lol: :lol: :lol: MORE DRAMA! :mrgreen:

Va spun eu, Pitestiul e cel mai tare ca e mic si rau! :twisted:
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
mok
Moderator

Mesaj de mok »

totul e relativ ! :lol:
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Intamplator lucrez de aproape zece ani la firma asta! :lol: Nu-mi plac semintele nu ascult manele si nu ma cert in trafic. :lol: Cred ca sunt din alta tara... :lol:
Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

MANGALIA :lol:

ideea era ca nu discutam care oras e mai tare, n-am zis ca bucurestiul e buricul tarii la nici un capitol, desi administrativ si politic s-ar putea sa fie, chiar daca din pacate cu oameni din cluj.
nici mie nu imi place cum e bucurestiul, desi cei care stau aici cred ca au observat ca e mult mai bine decat acum cativa ani.
poate pt ca e criza si au mai plecat unii si altii prin orasele din care au venit... habar n-am.

discutia era strict despre motivul pentru care SRP insista sa revina in acest oras de cabiiiiipcat
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

ma scuzati ca va deranjez si ma bag in discutie......

dupa cum bine stiti am stat doi ani in Bucuresti, nu mai are sens sa detaliez unde si de ce, si din Cluj nu sunt singura care LA MOMENTUL ACELA a acceptat viata de Bucuresti pt bani, pt ca asta e adevarul.

in 24h in Cluj faci cu 50% mai multa treaba decat in Bucuresti, iar in ziua de azi chiar si in Cluj poti castiga cat castigi in Bucuresti, daca ai o pregatire buna, si o spun asta in cunostinta de cauza nu sa ma trezesc vorbind, am mai amulti prieteni care au stat in Bucuresti doar pt o functie in CV si o experienta intr-o multinationala iar acum s-au intors inapoi la Cj, sunt bine mersi pe pozitii mai mari si bani mai multi.

chiar si in Cluj, Cristi, dc vrei sa ai o viata agitata poti sa o ai, sunt N localuri unde poti iesi seara de seara si unde e full, cu conditia sa vrei si sa ai si cu cine, tie Cluj-ul ti s-a parut mic pt ca te-am plimbat doar prin centru seara la 12, cand orasul e gol. sa facem diferenta totusi ca nu suntem satu mare/sibiu.....ci suntem al doilea oras ca marime din tara. La Fel si Contanta/Timisoare care sunt la fel de mari au viata lor si oamenii sunt adaptati la ea

diferenta e ca oamenii sunt mai linistiti, ceea ce se vede si in trafic, oamenii nu isi irosesc banii si timpul in mall ca in Bucuresti, nu se bat/nu isi vandalizeaza masinile pt un loc de pacare care nici macar nu e al lor, chiar dc nici aici nu sunt suficiente, nu se injura pt orice ca la usa cortului, nu iti fura telefonul pe strada de la ureche, poti sa umblii cu usile neblocate la masina in trafic si lista continua.....

atunci cand ai trait intr-un oras linistit poti sa stai foarte bine si in unul agitat daca iti gasesti locul si motivatia sa stai acolo, insa dc ai trait in bucuresti cu siguranta te vei plictisi intr-un oras mai linistit
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

am uitat sa adaug un lucru important......... din pacate Cluj-ul daca nu il avea pe Funar primar atata timp acum era MUUUUULT mai departe, si toti investitorii astia si altii erau veniti de ceva vreme, acum insa ne dezvoltam cu pasi repezi

in Bucuresti salariile erau mari pt ca si cheltuielile erau mari, deci la final nu ramaneai cu nu stiu ce.....acum salariile nu mai sunt ce au fost, chiar fostii mei colegi care s-au aruncat cu totii in rate peste rate imi spun ca castiga cu 50% mai putin fata de cum era acum 2 ani cand am plecat eu si muncesc de 3 ori mai mult

se intampla foarte multe dpdv al dezvolarii si al investitorilor la Cluj, insa sunt mai importante pt presa stirile cu Ion de 72 ani care i-a dat in cap lui Lenuta ca o banuia ca vorbeste prea des cu Vasile din coltul ulitei.... ;)
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
Scrie răspuns