de ce nu schimb postul ? pt ca imi place ceea ce lucrez, pt ca experienta aceasta ma ajuta ff mult pt viitor, pt ca nu obisnuiesc sa-mi schimb jobul din 2 in 2 luni ca si bucurestenii cand mi se ofera 200 de lei in plus la salar, pt ca nu ma duc pe orice post doar ca sa ma duc indifeent daca primesc un salar mai mare, samdcristi o'RAL scrie:pai daca nu vii pt bani de ce nu iti iei un job la care sa stai in cluj sau in orice alt oras linistit??? firma respectiva pt care lucrezi are contracte in bucuresti pe mere? pe fericire? pe bautura? pe ce lucrati voi? s-ar putea sa vreau si eu...![]()
n-am inteles de ce faci ceva impotriva vointei (placerii) tale cand poti avea o viata mult mai frumoasa... atat. daca ai putea sa nu te pierzi in cuvinte si sa dai un raspuns simplu (gen faima, bani, etc... sau e doar un gest caritabil) ar fi extraordinar![]()
eu as vrea doar sa inteleg de ce cineva ca tine se plange de toate lucrurile astea dar continua sa le suporte.
eu m-am nascut si am crescut in bucuresti, dupa 5 ani de munca in regim de 12/24 desi programul era de 8h, fara concedii pentru ca nu ne permiteam (era foarte mult de lucru) mi-am dat demisia si am plecat la pitesti sa ma linistesc. dupa mai putin de 1 an de zile simteam ca mor de liniste si plictiseala, si am revenit in bucuresti. aici macar se intampla oricand cate ceva pt orice gust si varsta.
spune-mi te rog cum era in cluj pana acum 5 ani sa zicem... era cineva seara pe strada dupa ora 9? acum macar ai ce sa faci in cluj... de ce nu te retragi acolo?!
daca ai crescut in pitesti, apoi iti lasi toti prietenii in urma, te muti in pitesti...ce te astepti...sa-ti faci aceleasi relatii in mai putin de 1 an ? ..probabil asta e motivul pt care te-ai plictisit.
hai sa vorbim sa nu tacem... liceul l-am facut inainte de 2000 si iti garantez ca erau suficiente cluburi si cafenele in cj, era lume pe strada (chiar mai multa decat acum)
insa degeaba discutam, pt ca nici o data bucurestiul nu o sa fie mai prejos decat un oras din provincie... nu e asa? capitala e tot ce conteaza, de acolo se da ora fixa

bine ca le-au tras-o cfr echipelor din capitala, macar acum se mai gandesc inainte sa scoata cuvinte pe gura referitor la provincie

si daca totusi sustii ca, clujul e mort dupa ora 22, spune-mi ce as putea sa fac deosebit in buc seara ..si nu as putea sa fac in cj... sunt ff curios. pana la urma nu cred ca nu ai ce face, conteaza sa ai cu cine. totusi, daca tot o sa mai merg in buc in perioada asta, as vrea sa-mi traiesc viata la maxim