Vand piese NOI,mecanica caroserie originale si producatori

Scrie răspuns
grozadan
Viteza 3

Re: Vand piese NOI,mecanica caroserie originale si producato

Mesaj de grozadan »

marocanul scrie:Doresc preturi la pompa servo ,ulei,si ventilator pompa, seria masini WMWRC31060TH16558.multumesc anticipat
masina ta nu a venit din fabrica cu ventilator,eu iti pot da un pret 430 lei/oe;
ulei servo uita-te daca pe capacul de la recipientul pe unde completezi cu ulei scrie chf11s ;
pompa servo trw 1410 lei trw+ pompa veche la schimb (valoarea pompei vechi este de 1900 lei,aceasta valoare o achiti dupa care in momentul in care primesc pompa veche de la tine si se da cceptul pt ea primesti inapoi cei 1900 lei,daca =un exemplu,carcasa pompei vechi este sparta nu o sa mai primesti banii inapoi,ci nu o sa ti se accepte pompa veche si o vei primi pe ea inapoi); alta vrianta e pompa zf 2005 lei + pompa veche valoare 400 lei
tlf 0745433734 , pentru cerere preturi va rog lasati si seria sasiu (numar inmatriculare vehicul)
marocanul
Membru nou

Mesaj de marocanul »

pe capac scrie chf 11s ,daca golesc uleiul rosu si bag verde poate isi revine pompa, tu ce spui .mentionez pompa maraie lucreaza dar uneori parca agata si se intareste directia.multumesc astept pret pt ulei si cantitatea
grozadan
Viteza 3

Mesaj de grozadan »

nu stiu sa-ti spun ca nu fac lucrari de mecanica,pretul pt ulei e de 60 lei,incape un litru
tlf 0745433734 , pentru cerere preturi va rog lasati si seria sasiu (numar inmatriculare vehicul)
Luce
Viteza 6

Mesaj de Luce »

Salut Dan :D
Iata iti cer si eu pret pentru pompa servo la al meu MINI deocamdata.. La pranz il duc in service si te anunt ce mai trebuie :)))
Ma intereseaza toate optiunile pe care le ai la ea... pentru ca daca tot o duc in service poate reusesc sa-i dau si pompa veche jos :D

Serie: WMWRA31010TA06182

Mersi,
Luce
grozadan
Viteza 3

Mesaj de grozadan »

Luce scrie:Salut Dan :D
Iata iti cer si eu pret pentru pompa servo la al meu MINI deocamdata.. La pranz il duc in service si te anunt ce mai trebuie :)))
Ma intereseaza toate optiunile pe care le ai la ea... pentru ca daca tot o duc in service poate reusesc sa-i dau si pompa veche jos :D

Mersi,
Luce
salut,pompa servo trw 1410 lei trw+ pompa veche la schimb (valoarea pompei vechi este de 1900 lei,aceasta valoare o achiti dupa care in momentul in care primesc pompa veche de la tine si se da cceptul pt ea primesti inapoi cei 1900 lei,daca =un exemplu,carcasa pompei vechi este sparta nu o sa mai primesti banii inapoi,ci nu o sa ti se accepte pompa veche si o vei primi pe ea inapoi); alta vrianta e pompa zf 2005 lei + pompa veche valoare 400 lei
Luce
Viteza 6

Mesaj de Luce »

Salut Dan :) Iata as vrea sa mai comand badge-ul de pe botul masinii MINI :)

Sa-mi spui tot asa un pret pentru el.
Mersi mult!

Luce
grozadan
Viteza 3

Mesaj de grozadan »

Luce scrie:Salut Dan :) Iata as vrea sa mai comand badge-ul de pe botul masinii MINI :)

Sa-mi spui tot asa un pret pentru el.
Mersi mult!

Luce
emblema ?
Luce
Viteza 6

Mesaj de Luce »

Da emblema :)
grozadan
Viteza 3

Mesaj de grozadan »

Luce scrie:Da emblema :)
111 lei/oe
messino
Membru nou

Mesaj de messino »

salut Dan, dai si mie un pret te rog pentru ...., unde punem cricul, cand ridicam masina.... nu stiu exact cum il zice, dar pun si o poza 8-)
cred ca am gasit: SUPPORT LIFTING PLATFORM http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=80

serie: WMWMF31060TW64797
Fişiere ataşate
pic.jpg
Scrie răspuns