In cautare de MINI...!!!!
Re: In cautare de MINI...!!!!
merita
poti sa intrebi daca are si "MINI service inclusive"
poti sa intrebi daca are si "MINI service inclusive"
- cristi o'RAL
- Moderator
intre one si cooper as alege one pe care sa-l resoftez 

fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

asta se refera la cartea service ?
one -ul avea motor de 1,4cristi o'RAL scrie:intre one si cooper as alege one pe care sa-l resoftez
e vorba de service inclus care se transmite odata cu masina
Am inteles o sa intreb maine cand o sa sun....mai ramane sa imi spuna alinabiancapop de ce a zis sa ma feresc de zona Berlinului.....
- alinabiancapop
- Moderator
in zona Berlinului sunt foarte multi handleri arabi si turci care "fac" masinile sa zicem asa cam ca si romanii
. daca e sa fie ceva lovit e un caz fericit ca le schimba aripa/capota sa zicem......mai degraba le chituiesc, asa ca dc nu ai un ochi bine format s-ar putea sa nu observi acest aspect si sa afli putin mai tarziu.
asa ca dc crezi ca gasesti masina in parc la un arab mai bine il intrebi de 1000 de ori dc masina are probleme....sau a avut, si toate detaliile care iti trec prin cap......un neamt nu te va minti ca asa sunt ei si pt ca le e frica sa nu ii reclami, stiu cazuri de nemti care au cumparat masina si s-au intors cu masina inapoi la handler.
noi aducem masini de vanzare din Germania, majoritatea din zona centrala, foarte putin urcam inspre nord....

asa ca dc crezi ca gasesti masina in parc la un arab mai bine il intrebi de 1000 de ori dc masina are probleme....sau a avut, si toate detaliile care iti trec prin cap......un neamt nu te va minti ca asa sunt ei si pt ca le e frica sa nu ii reclami, stiu cazuri de nemti care au cumparat masina si s-au intors cu masina inapoi la handler.
noi aducem masini de vanzare din Germania, majoritatea din zona centrala, foarte putin urcam inspre nord....
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
Iti multumesc frumos pentru sfat....sper totusi sa fie un neamt cel care are parcul...o sa sun maine sa vad ce zice.
- alinabiancapop
- Moderator
pai asa, si intreaba-l asa cu vrajeala cum il cheama
, sa ii notezi vezi doamne numele sa stii cu cine ai vb
intreaba-l de ex dc capota a fost vopsita(s-ar putea sa fie)....dc are alte urme de lovituri sau zgarieturi.....dc stie sa fi fost ceva schimbat la ea, ca vi din Romania si nu vrei sa vi degeaba
, cum sunt jantele.....sunt lovite/zgariate sau ok......intre 300 si 500 de euro ar trebui sa iti mai lase la pret

intreaba-l de ex dc capota a fost vopsita(s-ar putea sa fie)....dc are alte urme de lovituri sau zgarieturi.....dc stie sa fi fost ceva schimbat la ea, ca vi din Romania si nu vrei sa vi degeaba

Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56
- alinabiancapop
- Moderator
si cere-i seria de identificare, spune-i ca vrei sa o verifici in service la BMW. asta e masina care tocmai a iesit din garantie asa ca probabil toate servisarile s-au facut la BMW pe casco
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56
Am sunat si cel de la parc vrea sa ii platesc masina si dupa ce o inscriu in romania si ii trimit actele sa vada ca sa inscris si o sa imi returneze tva`ul .....in fine nu prea imi place ideea.
Intre timp ma uitam pe autovit la cooper S si am gasit asta http://autovit.ro/mini-cooper-s-C12012686.html
Poate e cineva care stie masina si mai multe despre ea......
Intre timp ma uitam pe autovit la cooper S si am gasit asta http://autovit.ro/mini-cooper-s-C12012686.html
Poate e cineva care stie masina si mai multe despre ea......