Mini Cooper - Wrangler
- alinabiancapop
- Moderator
Re: Mini Cooper - Wrangler
e foarte frumoasa si a ta dar nu poti sa le compari.....a ta e de oras a mea de offroad.....
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
Stef,
ce fel de probleme ai avut la ea? Poti la le incadrezi la probleme tehnice specifice unei inginerii defectuoase sau le poti incadra la GHINION?
ce fel de probleme ai avut la ea? Poti la le incadrezi la probleme tehnice specifice unei inginerii defectuoase sau le poti incadra la GHINION?
Probleme specifice unei inginerii defectuase.La o luna dupa ce am cumparat-o mi-a venit o scrisoare de la Autoklass Constanta , sa ma prezit cu ea de urgenta la servis pentru ca s-au constata la foarte multe masini probleme serioase de franare (ceea ce nu au reusit sa imi rezolve nici in ziua de azi) adica frana de mana tine foarte slab si partea dreapta a masini franeaza mai mult decat partea stanga.Catalizatorul nu mai functioneaza nu stiu din ce motive cu toate ca motorul nu are nici un fel de problema, Farurile au ruginit din cauza ca sunt de calitate foarte proasta , iar sistemul electric e de 2 lei (becurile se ard foarte des si sunt pe sistem american deci nu le poti cumpara din orice peco avand alt sistem de prindere iar atunci cand nu se ard becurile se ard sigurantele asa ca niciodata nu ai pozitie pe masina sau de multe ori nici stop pe frana).Ezzo scrie:Stef,
P.S. Masina a fost cumparata de la 0 km (6 de fapt ca asha se predau nush de ce) din reprezentanta.Nu de la vre-un vanzator din targ sau ceva.Toate servisurile au fst facute numai in reprezentanta si degeaba.E pur si simplu PROASTA CA MASINA.Nu mai zic ca prelata pentru atunci cand decapotezi mashina e un ras prin care trece vantul foarte tare si ploaia si orice vrei.
CT-24-MYN
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Pacat pentru ca motorul e tare bun si "trecut prin multe", doar isi face slujba de mult pe la Mercedes, iar tehnica 4x4 mi se pare iarasi foarte buna 

am sa va mai pun ceva poze cu masinutza.
inca o poza - nimik spectacol, dar....