Baieti ce spuneti sa cotizam pana la vara cu 100ron la un cont inregistrat ClubMINI(fiecare sa-si pastreze chitanta de depunere).
Asa vedem si noi cine vrea cu adevarat sa facem ceva.
Pana in vara putem strange ceva bani.
Nu e nevoie sa depunem pe toti odata.
E o propunere
Ma suma nu ar fi mare...dar ai strange decat 68 de mi...sau 64 ca nici nu mai stiu exact cati membrii sunt...asta in situatia in care ar depune toti.Acum intrebarea e ce o sa faci cu banii ashtia...ca daca cineva vrea sa vina la o intalnire isi plateshte singurel masa si dansul.
V-a luat valul, nu gluma. Suntem in noiembrie inca, iar data este momentan cea mai putin importanta. Ganditi-va ca in afara de cei 65 inscrisi pe site ( dintre care cel putin 20% nu vor putea ajunge) trebuie sa adunam cat mai multa lume, trebuie sa vedem ce activitati vrem sa implementam, unde se vor desfasura activitatile astea (nu putem pur si simplu sa inchidem o sosea de 10 km, doar ca asa avem noi chef), unde ne cazam, cat de accesibila este locatia, daca exista drumuri suficient de bune etc etc etc
Pe langa entuziasm si initiativa, trebuie si multa responsabilitate si organizare.
Din cauza banilor se pot strica foarte multe. Nu putem aduna bani fara sa fim organizati juridic. Asa ca haideti sa abandonam un pic ideea pana nu ne lamurim ce vrem si cum putem face.
De ce nu facem o iesire simpla, pana la cea mare, ca sa ne si vedem om cu om? O vila inchiriata pe la Moeciu, gratar vineri si sambata seara, o plimbare pana in Brasov sambata si duminica inapoi acasa?
Vreti intalnire MARE? Nici o problema! Dar, eu nu cred ca se poate organiza, in scris, pe forum...