Chat
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
- catalinord
- Viteza 3
Re: Chat
Vikendu' asta am fost la o nunta in Brasov, adicah si prima iesire din Bucuresti a Miniului meu, si implicit am vazut si ce inseamna Mini la drum lung. In primul rand m-a terminat scaunul, eu am in jur de 1.72 inaltime si reglajul pozititei lombare de la scaun nu imi vine "deasupra noadei fundului" cum s-ar zice si imi vine un pic mai sus. Reglajul este la minim dat si vreau sa spun ca parca am stat sprijinit de o scandura tot drumul, adevarul este ca in timpul drumului ma gandeam ca o sa intepenesc de tot dar nu a fost asha , chiar daca este destul de incomod in timpul mersului cand m-am dat jos nu am fost atat de intepenit pe cat ma asteptam. Cand m-am intors din Brasov am luat-o pe Cheia (pe Babarunca cum ii zic eu) evident sa testam un pic furia neagra. Am observat ca atunci cand taiam curbele pe partea stanga nu vedeam daca vine cineva sau nu, adica din cauza stalpului si parprizului mic nu puteam sa tai curbele k lumea ptr ca nu vedeam ,fix secunda aia care imi trebuia sa vad nu vedeam. In rest parca m-am dat cu cartu' pe circuit in Herastrau, adicah foarte impresionat de mashina si de tinuta de drum, am mai observat ca parca fuge un pic de fund dar e ok, si chiar la un moment dat in accelerare a prins cauciucul linia intrerupta de despartire a benzilor si a derapat un pic (poate erau noi vopsite benzile si lucioase, nu stiu ce sa zic). Un mic inconvenient este ca daca dau drumu la aerul conditionat o termin saracuta deabea mai trage, dar din fericire oricum nu a fost nevoie de el. Cam astea au fost impresile mai importante din prima iesire cu Miniul la drum intins.
BELIEVE . . .
cred ca nu ai gustat cum trebuie
eu am incercat sa o rastorn pe drumul Brasov- Poiana Brasov
,
eram putin luat de adrenalina,nu am reusit,in schimb pasagerii din masina au murit de frica.
masina e un mic diavol,care bine stapanit iti da senzatii de vis
eu am incercat sa o rastorn pe drumul Brasov- Poiana Brasov

eram putin luat de adrenalina,nu am reusit,in schimb pasagerii din masina au murit de frica.
masina e un mic diavol,care bine stapanit iti da senzatii de vis

.......ghost...
La toate masinile e vb de vizibilitate cu stalpul. Am asta si la Peugeotul lui tata si la ST-ul meu. La un moment dat e normal sa te lovesti de aceasta problema.
Scaunul mi-e mi s-a parut ok, si am 1.75. Nu am fost niciodata mai anchilozat decat in alte masini. Ideea e ca daca faci drum lung numai in ceva gen mertan cu mega suspensii confort line te simti bine. Incearca in Citroen C5 sa vezi acolo confort.
Intradevar AC la 1.6 e cam kill. Totusi masina se tine pe sosea sooper bine. Cu a mea luam ace de par (180 de grade) cam cu 100km/h.
Scaunul mi-e mi s-a parut ok, si am 1.75. Nu am fost niciodata mai anchilozat decat in alte masini. Ideea e ca daca faci drum lung numai in ceva gen mertan cu mega suspensii confort line te simti bine. Incearca in Citroen C5 sa vezi acolo confort.
Intradevar AC la 1.6 e cam kill. Totusi masina se tine pe sosea sooper bine. Cu a mea luam ace de par (180 de grade) cam cu 100km/h.

~ Think MINI! ~ 

Chestia cu fundul saltaret mi s-a intamplat de mai multe ori la franare puternica. Cred ca se datora in mare parte si ondulatiilor din asfalt. Legat de scaun, si mie suportul lombar imi vine aiurea, dar nu ma plang, chiar si dupa etape foaaaarte lungi 

- catalinord
- Viteza 3
Aoleuuu ...ce ma fac eu cu voi ... pai nu era vorba de plans, erau doar niste pareri, eu iubesc mini, dar sa recunoastem ca nu e D-zeu pe pamant, eu doar am observat niste minusuri pe care mashina le are din punctul meu de vedere. Toate mashinile au minusuri evident inca nu s-a inventat mashina perfecta. Eu am avut o skoda inainte felicia si vreau sa spun ca vedeam mai bine pe stg decat cu mini, sa ne intelegem ca nu compar skoda cu mini, acum mie si frica cu voi ca ma scoateti anti-mini, mai ales eu care chiar visez la un mini de cand eram mic. Deci nu compar nimic dar evident sunt plusuri si minusuri diferite de la persoana la persoana.
BELIEVE . . .
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin