MINI tube

Scrie răspuns
cristi o'RAL
Moderator

Re: Mini tube

Mesaj de cristi o'RAL »

din linkul pe care l-ai pus eu nu inteleg decat ca tu nu iti dai seama ce masina ai... :roll:
chiar nu vezi nici o diferenta intre MINI si TRABANT?! :lol:
daca chiar ai facut o confuzie atat de grava... pot sa te indrum cu incredere spre www.trabi.ro :roll:
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Poate are impresia ca MINI este trabant... :shock:
Imagine
strutu
Membru nou

Mesaj de strutu »

cristi_tci scrie:din linkul pe care l-ai pus eu nu inteleg decat ca tu nu iti dai seama ce masina ai... :roll:
chiar nu vezi nici o diferenta intre MINI si TRABANT?! :lol:
daca chiar ai facut o confuzie atat de grava... pot sa te indrum cu incredere spre http://www.trabi.ro :roll:
Crede-ma ca stiu ce masina am si stiu mai multe despe Mini decat multi posesori de Mini(nu ca ma laud dar asa este,am vreo 3 Mini-uri la ora actuala)si deobicei nu vb aiurea.Daca erai atent eu am vrut sa va arat cum se regleaza haionul la Mini pt ca in filmul de mai sus unde era prezentata linia de asamblare Mini nu au aratat cum se regleaza haionul si filmul din fabrica Trabant era ex perfect .Asta ca sa sti si tu cum se regleaza haionul de la masina ta si sa nu mai fi as ironic pe viitor.Si ce-ti spun eu nu-ti spun din auzite am vazut cu ochii mei.Bafta!
Mini Cooper S 2009
Mini Clubman S 2007 - SOLD
Mini Cooper S 2008 - SOLD
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Gata mi-am adus aminte de unde te stiu. :D Erai la IDM in parcare cu un potential client. ;) Eram sigur ca nu face ala schimb cu masina ta ;) nu parea genul care sa conduca asa ceva. :lol:

P.S. poate si noi stim cate ceva despre MINI... ;)
Imagine
agy
Viteza 3

Mesaj de agy »

nu stiu a voastra ...dar masina mea cu siguranta nu e facuta asa !! :x
63AGY
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

imi pare rau, dar daca nu vezi deosebirea intre haion si usa poti sa ai si 10 MINI-uri... nu mai zic de diferenta intre trabant si MINI...
iar ca sa vezi ca nu te-ai angrenat in discutie cu cine trebuie, eu am avut si trabant, iar daca la ala se putea regla orice asa cum se vede in film... la MINI nu se poate ;)

hai sa ne oprim aici

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
strutu
Membru nou

Mesaj de strutu »

cristi_tci scrie:imi pare rau, dar daca nu vezi deosebirea intre haion si usa poti sa ai si 10 MINI-uri... nu mai zic de diferenta intre trabant si MINI...
iar ca sa vezi ca nu te-ai angrenat in discutie cu cine trebuie, eu am avut si trabant, iar daca la ala se putea regla orice asa cum se vede in film... la MINI nu se poate ;)

hai sa ne oprim aici

Deci eu ma refeream la modul cum se regleaza haionul adica cu o pana si cu apasari si cu ''fortari'' a haionului exact cum regleaza ala usa la trabant dar vad ca e greu sa intelegi sau nu vrei .
Cu discutia desre msini tu nu te-ai angrenat in discutie cu cine trebuia, am o diploma in domeniu si am practicat meseria asta ceva timp si daca vrei sa discutam in domeniul asta o sa ai ceva de invatat .
Asa ca nu mai fi ironic si mai asculta ce spun alti ca poate mai inveti ceva
Mini Cooper S 2009
strutu
Membru nou

Mesaj de strutu »

Vali Iovi scrie:Gata mi-am adus aminte de unde te stiu. :D Erai la IDM in parcare cu un potential client. ;) Eram sigur ca nu face ala schimb cu masina ta ;) nu parea genul care sa conduca asa ceva. :lol:

P.S. poate si noi stim cate ceva despre MINI... ;)
Aha ,tu erai cel cu Mini rosu!nu stiu daca era genul sau nu dar omul vroia pe Fiat-ul ala prea mult

P.S. Eu nu am zis treaba asta si stiu ca orice pasionat de un brand anume incearca sa acumuleze cat mai multe informatii despre masina lui pe care sa le impartaseasca pe un forum sau prin prieteni,dar ma repet am lucrat in domeniu si am si o diploma in auto
Mini Cooper S 2009
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

pai atunci hai si tu pe la intalniri sa mai vorbim... chiar daca vinzi mini-ul asta tot iti mai raman 2... deci ai toate motivele sa apari :D
nu eram ironic deloc... doar ca EFECTIV nu vad asemanarea

Imagine
Scrie răspuns