chiar nu vezi nici o diferenta intre MINI si TRABANT?!

daca chiar ai facut o confuzie atat de grava... pot sa te indrum cu incredere spre www.trabi.ro

Crede-ma ca stiu ce masina am si stiu mai multe despe Mini decat multi posesori de Mini(nu ca ma laud dar asa este,am vreo 3 Mini-uri la ora actuala)si deobicei nu vb aiurea.Daca erai atent eu am vrut sa va arat cum se regleaza haionul la Mini pt ca in filmul de mai sus unde era prezentata linia de asamblare Mini nu au aratat cum se regleaza haionul si filmul din fabrica Trabant era ex perfect .Asta ca sa sti si tu cum se regleaza haionul de la masina ta si sa nu mai fi as ironic pe viitor.Si ce-ti spun eu nu-ti spun din auzite am vazut cu ochii mei.Bafta!cristi_tci scrie:din linkul pe care l-ai pus eu nu inteleg decat ca tu nu iti dai seama ce masina ai...![]()
chiar nu vezi nici o diferenta intre MINI si TRABANT?!![]()
daca chiar ai facut o confuzie atat de grava... pot sa te indrum cu incredere spre http://www.trabi.ro
cristi_tci scrie:imi pare rau, dar daca nu vezi deosebirea intre haion si usa poti sa ai si 10 MINI-uri... nu mai zic de diferenta intre trabant si MINI...
iar ca sa vezi ca nu te-ai angrenat in discutie cu cine trebuie, eu am avut si trabant, iar daca la ala se putea regla orice asa cum se vede in film... la MINI nu se poate![]()
hai sa ne oprim aici
Aha ,tu erai cel cu Mini rosu!nu stiu daca era genul sau nu dar omul vroia pe Fiat-ul ala prea multVali Iovi scrie:Gata mi-am adus aminte de unde te stiu.Erai la IDM in parcare cu un potential client.
Eram sigur ca nu face ala schimb cu masina ta
nu parea genul care sa conduca asa ceva.
P.S. poate si noi stim cate ceva despre MINI...