MINI COOPER BRG

Scrie răspuns
Luce
Viteza 6

Re: MINI COOPER BRG

Mesaj de Luce »

cristi o'RAL scrie:mai zi-i din astea cu consumul la automata lui razvan333 :P
:lol: :lol: :lol:
io's
Veteran

Mesaj de io's »

soferman scrie: io's, sunt convins ca sti sa conduci, probabil ai talpa mai grea. este adevarat ca pe autostrada te cam indeamna sa apesi acceleratia, sa nu-mi spui ca ai mers in acelasi regim ca mine si ai obtinut 10% consum ;)
nicidecum :mrgreen: , toata autostrada am mers la limita suspensarii permisului in caz de radar iar in rest am depasit tot ce se putea in cele mai multe cazuri cu viteza III la minim 5mii rpm :lol: iar AC-ul a mers continuu, cateva opriri sporadice in unele depasiri :lol: :lol:
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

ACS C30 - gone
D22
for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT
Imagine
soferman
Viteza 4

Mesaj de soferman »

Atunci se explica consumul de 10%. Dupa cum am scris mai sus, daca te dai la ea se da si ea la buzunarul tau. Eu am constatat asta pe Cheia unde acul de la combustibil scadea vazand cu ochii. Cred ca daca alimentezi la iesire din Bucuresti si ai merge toata autostrada cu pedala la fund, la Medgidia trebuie sa alimentezi din nou. :lol:
2005 - MINI COOPER - cutie automata
2007 - Mazda 6
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

io's scrie:
soferman scrie: io's, sunt convins ca sti sa conduci, probabil ai talpa mai grea. este adevarat ca pe autostrada te cam indeamna sa apesi acceleratia, sa nu-mi spui ca ai mers in acelasi regim ca mine si ai obtinut 10% consum ;)
nicidecum :mrgreen: , toata autostrada am mers la limita suspensarii permisului in caz de radar iar in rest am depasit tot ce se putea in cele mai multe cazuri cu viteza III la minim 5mii rpm :lol: iar AC-ul a mers continuu, cateva opriri sporadice in unele depasiri :lol: :lol:
imi suna foarte cunoscut ce spui... :roll:
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

soferman scrie:Atunci se explica consumul de 10%. Dupa cum am scris mai sus, daca te dai la ea se da si ea la buzunarul tau. Eu am constatat asta pe Cheia unde acul de la combustibil scadea vazand cu ochii. Cred ca daca alimentezi la iesire din Bucuresti si ai merge toata autostrada cu pedala la fund, la Medgidia trebuie sa alimentezi din nou. :lol:
... la fetesti :lol:

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
soferman
Viteza 4

Mesaj de soferman »

Am reusit in sfarsit sa inmatriculez masina, asta dupa ce mi-am pierdut o zi intreaga.
Ora 8 inmatriculari Pipera, sunt mandru ca sunt primul la rand, dupa 5 minute sunt trist ca mi s-a dat cu FLIT, nu aveam de la fisc o stampila.
Fug la fisc sector 3 si constat pe drum ca in rezervor se facea vid, atat de vid incat am inceput sa spun rugaciuni sa ajung pana la prima statie de alimentare.
Fiindca sunt teribilist, mi-am continuat rugaciunile si m-am dus mai intai la fisc si apoi am alimentat.
Bagat 10 litri combustibil, continuat traseul spre Grivitei la RAR, pe drum mi-am dat seama ca nu mi-am facut programare, dar m-am gandit ca poate le zambesc frumos si o sa reusesc, ori eu nu zambesc frumos ori regulile sunt reguli, FLIT din nou.
Sun sa fac programare si aflu ca la Voluntari pot sa fac RAR-ul in aceeasi zi. Daca tot am batut drumul pana pe Grivitei, m-am oprit la Omniasig si mi-am facut RCA pe numele meu, scum D-nule 300 lei pe 6 luni.
Plec abatut la RAR-ul lui Mos Craciun, constat ca am ajuns cu o ora mai devreme, dupa atate flituri primite, era pregatit de inca unul, ei uite ca am terminat cu RAR-ul in 45 min. Am iesit mai usor cu 105 lei si cu un gust salciu dupa ce am vazut doi pusti venind cu un LOTUS nou nout sa-i faca RAR-ul, la plecare il intreaba pe tipul de la reprezentanta '' puteti sa-mi recomandati o firma de tuning?''.
Am fugit la inmatriculari si mi se izbeste retina de ditamai cozile, fac repede o evaluare vizuala si aleg, dupa aprox 1 ora mi-am dat seama ca am ales prost, duduia de la ghiseu avea o lene si un sictir care este greu de descris in cuvinte. Cand ajung la ghiseu si incepe sa-mi rasfoiasca actele ..... stupoare ...... nu aveam copie de pe RCA, desi o rugasem pe tipa sa-mi faca, o rog sa-mi primeasca dosarul si cat lucreaza la el eu sa fac o copie, raspunsul FLIT. Am fugit, am facut copie, cu bunavointa oamenilor am predat dosarul si am asteptat alte doua are pentru a lua talonul.

Nu am mai schimbat numerele deci RPR sunt.

Am facut aproximativ 55 Km cu combustibilul bagat si mai aveam o autonomie de 30 Km, facand un calcul babesc cam 11,7 %, fataiala toata ziua prin Bucuresti cu aglomeratie, aer conditionat, etc.
2007 - Mazda 6
Luce
Viteza 6

Mesaj de Luce »

Doamne Soferman daca ai stii tu cat te inteleg :lol: :lol: :lol:
Am zis ca eu nu mai inmatriculez alta masina decat atunci cand am concediu o saptamana :lol:

Luce
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

stai sa vezi cum e sa o ai adusa de afara si sa vrei si numere preferentiale :lol: :lol: :lol:

Imagine
soferman
Viteza 4

Mesaj de soferman »

Eu m-am lasat pagubas cu numerele preferentiale, imi place RPR.

Ma exaspereaza scartaitul plasticelor din bord (cand trec peste denivelari), ce solutii ar fi sa scap de ele. M-am gandit sa le dau jos si sa le pun un burete subtire pe verso, sau sa le ung cu ceva, stiti ceva solutii mai ortodoxe?
2007 - Mazda 6
mmneg
Viteza 4

Mesaj de mmneg »

Sa le lasi asa. Daca le desfaci o sa ai si mai multi greieri
'02 Cooper - for fun BACK TO US :D , replaced by '07 320d touring - for Sasha :D
Scrie răspuns