Constanta - MINI- Marea Neagra
Re: Constanta - MINI- Marea Neagra
Lasand gluma la o parte, FACEM.
PS Bre nea Cristi mai glumim si noi.
PS Bre nea Cristi mai glumim si noi.
Duminica sunt floriile...nu inteleg de ce atata graba...mai e o gramada pana pe 16
CT-24-MYN
- cristi o'RAL
- Moderator
eu stiu foarte bine ca tu glumesti (si ca de fapt nu ti-ai pus silicoane si o sa ai ce filma cu sutienul) dar o sa se mai trezeasca unul peste o saptamana sa citeasca si sa nu mai inteleaga glumele... si film tot n-o sa avem 
de ex - stef! da... o sa promovam intalnirea in mai... ce zici de asta? trebuia sa facem filmul asta acu o luna... MAI E TIMP

de ex - stef! da... o sa promovam intalnirea in mai... ce zici de asta? trebuia sa facem filmul asta acu o luna... MAI E TIMP
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Daaaa...inteleg...problema e ca eu ma mut de la ap la casa acum...sia veam exact week-end-ul asta planificat pt relocare...d-asta sunt asha crizat
CT-24-MYN
Stef, ii trebuie si timp ca sa faca montajul. O sa trebuiasca sa faca fiecare ceva filmari singur, pentru ca apoi sa ne intalnim sub semn sa tragem si acolo 1 cadru si gata. Deci nu te scoatem foarte tare din program.
- alinabiancapop
- Moderator
stef daca nu poti sa mergi la cadrul cu iesirea din oras nu e problema, oricum vei aparea in celelalte cadre....Stef_CT scrie:Daaaa...inteleg...problema e ca eu ma mut de la ap la casa acum...sia veam exact week-end-ul asta planificat pt relocare...d-asta sunt asha crizat
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
Pe langa care semn de iesire din oras va ganditi sa filmam? 

Cred ca cel mai accesibil e tot cel de la iesire din Mamaia spre Navodari.
La ala ma gandeam si eu, dar am vazut ca sub semnul de iesire din Ct este cel de intrare in Navodari . Il acoperim pentru 5 minute ?