s-a fisurat parbrizul
- alinabiancapop
- Moderator
Re: s-a fisurat parbrizul
dar de unde ti-a inceput fisura? de pe margine?
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
- alinabiancapop
- Moderator
s-ar putea ca fisura sa fi aparut atunci cand ti-a inghetat masina...si in combinatie cu trepidatii si jet puternic pe parbriz la spalatorie sa fi cedat
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56
de sus, din chederalinabiancapop scrie:dar de unde ti-a inceput fisura? de pe margine?
urmaresc sa vad cum evolueaza
o sa ma uit mai atent poate totusi a fost o piatra
(se vede un punct langa cheder )
(se vede un punct langa cheder )
Si mie la fel la MINI mi s-a crapat de la cheder de sus (unde era oglinda) in jos, exact la fel la spalatorie. 

~ Think MINI! ~ 

De acolo mi-a fost crapat si mie. Fara sa fi fost ceva urma de piara. Cica de la faptul ca "nu e destul de rigida caroseria si la socuri puternice tensioneaza peste masura parbrizul" !?!?!
crezi ca ajuta o "strut brace"?tudor scrie:De acolo mi-a fost crapat si mie. Fara sa fi fost ceva urma de piara. Cica de la faptul ca "nu e destul de rigida caroseria si la socuri puternice tensioneaza peste masura parbrizul" !?!?!
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=95
Cu siguranta! Creste tare mult rigiditatea masinii.. 

Solutii nu prea exista daca sunt pietre pe jos, sau mai rau diblura. Tot ce pot isa faci esta sa stai la distanta si sa te rogi. Poti sa repari parbrizul pentru ca nu e asa de rea crapatura. O sa intre apa/inghet acolo si o sa continue. Stiu cat e de neplacut sa nu ai un parbriz perfect. Exista o folie care o plicati pe parbriz si proteja, dar nu am mai dat de asa ceva de mult. Solutia si singura viabila este casco.
...Rromania!

...Rromania!
~ Think MINI! ~