Mini R50

Scrie răspuns
razvan333
Veteran

Re: Mini R50

Mesaj de razvan333 »

Nu ma pot abtine....lampa, ceata alba sau lampa ceata, alba...totul depinde de virgula..lampa de ceata e rosie..doar ceata e alba :mrgreen:
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
Susala_lucian
Viteza 4

Mesaj de Susala_lucian »

Rău ești. :twisted:
21 BBN
Susala_lucian
Viteza 4

Mesaj de Susala_lucian »

adrian scrie:Razvane esti tare frate, chiar nu ma gandeam la asta, nu esti departe de adevar, m-am uitat pe scheme si contactul de pe volan este legat prin cablul spiral de la airbag.(ultima gaselnita la stingerea becului de airbag la masinile trosnite este o bucata de guma de mestecat pusa peste LED-ul de la airbag)
Daca totusi airbagul este la locul lui(ceea ce este de dorit)probabil ca electricianul nu a putut identifica releul care comanda claxonul.Acesta este K2 din schema si poza.Locatie la tabloul de sigurante din interior(fata stanga jos).Siguranta este F28.Releul primeste -12V in bobina si comanda contactul de forta pentru cele 2 claxoane.Deci verificare simpla,daca la apasare am masa in bobina releului atunci se pare ca am si airbag.Daca am masa, verific daca am +12V la releul K12 ,daca nu este verific siguranta F28(15A).Daca toate sunt OK dar nu claxoneaza,verific daca am 12V la mufa de la claxon.Daca am si nu merge, alte claxoane.Daca n-am, cablaj intrerupt intre releu si claxoane.
Aici poze si scheme:
claxon schema electrica R50.JPG
releu claxon.JPG
Electricianul nu găsește K2 Releul de comanda. Nu stiu ce sa fac. Nu am claxon. De fapt nu găsește tot panoul din poza.in bord sub bord in stânga jos nu exista.
Mai aveți alte ideii.airbag -ul este la locului lui.a verificat Instalațiia si nu ajunge curent la claxon .
21 BBN
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Susala_lucian scrie:Rău ești. :twisted:
Nu, nu sunt rau...asa sunt eu, un pic malitios :mrgreen:
Pe forumul asta mai si glumim...cu adrian m am luat rau de tot la inceput, dar acum suntem prieteni buni :P
Naspa treaba cu clansonu...ce spui tu, imi aduce aminte de o Toyota care mi a mancat ficatii..nu iti doresc asa ceva.
Susala_lucian
Viteza 4

Mesaj de Susala_lucian »

Buturuza spălată......
Fişiere ataşate
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
21 BBN
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

fratiwhere...arata bine...da cand reusesti sa urci si tu pozele normal, ca numai rasturnate le vad :|
Susala_lucian
Viteza 4

Mesaj de Susala_lucian »

Le urc de pe tableta. Nu fac nimic deosebit . Multumesc mult. Trebuie neaparat sa vopsesc rotile.....nu le suport zgariate așa !
21 BBN
Susala_lucian
Viteza 4

Mesaj de Susala_lucian »

Încă o întrebare .....mașina are navigației.....dar am decât câteva tari...Anglia,Elvetia,....nu mai stiu....maxim 6 tari.cum pot sa o actualizeze si eu? Sa am măcar Europa pe ea.
21 BBN
mok
Moderator

Mesaj de mok »

decât Europa ?!
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Electricianul este varza.DVD-ul de navi poti sa-l faci singur daca stii unde sa cauti pe net, sau sa-l comanzi la un dealer BMW, cred ca este in jur de 120 Ron.Eu nu sunt electrician auto dar pariez ca gasesc releul in 4 minute cu o mana in gips si cu un ochi astupat.
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Scrie răspuns