ne-ar mai fi trebuit 3 premii pentru karting si inca 9 (15) pentru mini challenge

hai sa zicem ca n-am considerat fetele inferioare si de aia i-am pus pe toti la gramada

Sa nu imi zici ca ai luat caine de la aia din fata de la izvoru rece...ca am luat si eu unu...si i-am pus numele MINInadir@superchips scrie:Felicitari Organizatorilor
Felicitari Membrilor participanti
Un eveniment foarte frumos din pacate am reusit sa luam parte doar la ziua de sambata
dar sincer un eveniment frumos si o echipa minunata
spun asta pentru ca am asistat la foarte multe evenimente de tot tipul si nu am intalnit inca o echipa atat de vesela si disciplinata pana acum in romania.
tin sa va anunt ca odata cu MyMiniDays echipa superchips s-a inmultit
va voi atasa o poza cu noul membru .... ma gandeam sa il numesc MINI
Success si la mai mare.
ToyCooper82 scrie:Confirm si eu confirmarea lui Ezzo! Gabrielle si Toy au ajuns acasa dupa o pauza (somn) de 12ore si vizitele de "rigoare" rudelor, parintilor etc intr-un final am deschis si noi calculatorul si am observat ca, "ca de obicei" suntem intarziati!![]()
Sa dam si noi post-commentul:
MULTUMIM pentu eveniment, MULTUMIM pentru sentimentul pe care ni l-ati dat cand am asociat masinile cu proprietarii si imiplicit prietenii! nu avem cuvinte sa descriem bucuria care ne-ati facut-o cand ne-am "incolonat" sa mergem la Ghimbav, cand am participat la evenimentele de kart, mini challenge si carnaval. Este presus de voi euforia care inca persista! Tot ce poate spune Banatul e ca ATI FOST MINUNATI!!!!!!!!! (Sandi stie)![]()
![]()
![]()
P.S.: La cat mai multe intalniri atat pe plan local, national si poate si international!!!!
WE LOVE YOU!!!
alinabiancapop scrie:MINITudor era bestial cu peruca aia in cap!!!!! cel mai tare dintre toti!!!!!!!!!!
data viitoare o sa facem o intalnire si competitie doar intre noi si cu siguranta astea vor fi premiileluk scrie:![]()
Nu cred ca vrem premii, eventual se poate face ceva in afara concursului propriu zis, si se dau diplome pentru timpii cei mai mari![]()
![]()
p.s. Trofeele se primesc de la prieteni/soti: angajamentul lor (scris) ca merg o saptamana pe scaunul din dreapta fara sa carcoteasca