De la Obarsia Lotrului la Vidra, drumul e ok, dar sunt si hopuri nesemnalizate. Trebuie mers incet. A fost cineva acum 2 zile pe acolo si am intrebat tot
Ultima oară modificat Lun Iul 02, 2012 12:03 pm de către pheonix, modificat 1 dată în total.
My MINIs : Miniutza, Charlie, Wally, Simon, Jonathan, David, Mathew & Bruno
1. va puteti aduce doar bauturile spirtoase, dar restul bauturilor (apa, cafea, sucuri, bere si vin) sa se consume din barul nostru
2. restaurantul ramane deschis pana la ce ora stabiliti dumneavoastra
3. cu privire la meniu, as avea rugumintea ca pana joi cel tarziu, sa stabiliti cam ce ati dori
My MINIs : Miniutza, Charlie, Wally, Simon, Jonathan, David, Mathew & Bruno
cu 1 si 2 sunt de acord... cu 3 e mai greu, chiar nu stiu ce o sa vreau sa mananc, si nu ma deranjeaza sa astept, doar nu astept singur, si am ce face cat astept, ca doar sunteti si voi acolo, bere zice ca are... deci e ok
E clar ca bucataria nu este punctul lor forte.Poate ar fi mai bine sa-i intrebam cam ce pot ei sa pregateasca , la ce se pricep cel mai bine.Este greu sa aduni preferintele la 40 de oameni, dar pe de alta parte 100-200 mananca cam acelasi lucru cand merg la o nunta,botez sau parastas.Daca ei pot sa-ti transmita o lista minima pentru cina si pranz si ce pot servi la micul dejun cred ca este de ajuns.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power