Un vis devenit realitate: Mini Cooper chili red & white 2002

Scrie răspuns
cristi o'RAL
Moderator

Re: Un vis devenit realitate: Mini Cooper chili red & white

Mesaj de cristi o'RAL »

a venit :lol:
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
gxt
Viteza 3

Mesaj de gxt »

A venit serios :lol: :lol: :lol: La ora asta, de la etajul 9 abia se mai vad dungile. Acum ma gandesc cu groaza cum mai deschidem maine usile... ;)
Fişiere ataşate
DSCN5788.JPG
DSCN5784.JPG
gxt
Viteza 3

Mesaj de gxt »

Asa cum am mai spus, am schimbat bieletele de la bara stabilizatoare spate; s-au redus troncaniturile de la gropile mici dar au ramas cele de la denivelarile mai mari. Sa fie de la amortizoare sau flanse amortizoare spate?
io's
Veteran

Mesaj de io's »

eu am ceva zgomote in spate care sunt de la bancheta, am observa asta cand caram ceva in portbagaj si a trebuit sa las banchetele si sa merg cu haionul ridicat, nimic nu se mai auzea.
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

ACS C30 - gone
D22
for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT
Imagine
gxt
Viteza 3

Mesaj de gxt »

Nu, se aude strict atunci cand treci peste obstacole mai mari. In principiu la portbagaj am reglat tampoanele din cauciuc de la hayon inca de la inceput si zgomotele se aud din partea din spate exterior, nu interior (cel putin asa imi dau seama). Oricum, ne gandim la o diagnoza foate complexa, inclusiv partea mecanica si, in functie de constatari, sa facem investitii "cu cap" la primavara :D
gxt
Viteza 3

Mesaj de gxt »

A trecut iarna si am reusit si noi sa il punem cat de cat la punct pe dungatul nostru. Problemele semnalate inca din toamna trecuta le-am rezolvat acum. Respectiv am schimbat:
- Bucse brat;
- Bucse bara stabilizatoare;
- Bielete directie;
- Curea accesorii;
- Intinzator curea;
- Siemering distributie;
- Placute frana fata;
- Filtru aer;
- Filtru habitaclu;
- Filtru ulei + schimb ulei;
Mentiunea ar fi ca, atunci cand l-am cumparat pe al nostru MINI, ni s-a spus de catre fostul proprietar ca s-a facut revizia, ca s-au schimbat ulei, filtre etc., mai mult, ne-a dat un filtru de ulei bonus… ;)
Pentru ca masina a fost luata din “dragoste la prima vedere” am fost nevoiti pana acum sa asteptam sa facem aceste mici investitii si am constatat unele chestii oarecum neplacute:
- Filtrul de ulei nu a fost schimbat de zeci de mii de km. Imbacsirea era mare, foarte mare. Filtrul bonus primit de la vanzator, de fapt a fost cumparat si atat. Mecanicul nostru s-a chinuit mult sa-l schimbe. :evil:
- Filtrul de habitaclu, atunci cand au vrut sa-l schimbe, supriza: lipsea cu desavarsire! Asa ca nu a trebuit inlocuit, ci pur si simplu montat. :evil:
Cert e ca dupa trei zile in care s-a muncit intens in service a iesit o cu totul alta masina, dupa parerea mea, s-a schimbat enorm in bine (asta o spun eu, Tibi inca nu a mers cu dungatu’) si ii multumim mult celui care s-a ocupat si a pus suflet , Florin Sandu (multumiri si tie, io’s, cred ca ai “sughitat” zilele astea).
Si pentru ca nu mai avem pic de incredere in ce s-a intamplat in trecut cu al nostru MINI si ii vrem doar binele :D : saptamana viitoare sper sa ajunga si filtrul de benzina si bujiile.
A, s-a reglat si farul stanga. La fel ca la multi, “batea” aiurea. S-a reglat pe tavan, cu capota ridicata. Esential ar fi ca tavanul avea dungi… :D
Dupa aceste schimbari de baza urmeaza modificarile estetice, respectiv jantele pe care le vom duce maine la sablat si vopsit in Pitesti (multe multumiri pentru ajutor, Vali!).
Apoi,abia vom astepta intalnirea de pe Transfagarasan. We’ll be ready!!! :D
io's
Veteran

Mesaj de io's »

gxt scrie:si ii multumim mult celui care s-a ocupat si a pus suflet , Florin Sandu (multumiri si tie, io’s, cred ca ai “sughitat” zilele astea).
chiar nu am sughitat :mrgreen:
de ce as fi sughitat ? :roll:

imi pare bine ca s-au rezolvat problemele ;)
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

ACS C30 - gone
D22
Chevy Colorado V6 LT
Imagine
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

asa asa, puneti-le la punct pana in iunie la SB :D
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
gxt
Viteza 3

Mesaj de gxt »

io's, am spus ca ai "sughitat" pt. ca te-am pomenit zilnic cu repatatiile pe care le-ai facut tu si le-ai descris cu amanunte f. folositoare pe topicul tau. :D Urmeaza sa mai schimbam filtrul de benzina si bujiile si suntem gata de intalnirea din iunie. :D
io's
Veteran

Mesaj de io's »

ma bucur ca topicul meu a putut fi de folos :)

ACS C30 - gone
D22
Chevy Colorado V6 LT
Imagine
Scrie răspuns