Vali Iovi scrie:Asa Cristi,pune sare pe rana.
Mie nu imi pune sare pe rana, pentru ca nu am sa imi cumpar un JCW doar sa am caii sub capota. JCW e chiar masina de fun si nu am timp sa merg saptamanal la vreun circuit sa ma joc cu ea. Iar JCW nu e atat de fiabila precum un Cooper S. si nici nu as putea sa vin pana in Romania intr-un JCW. Mini-ul are suspensiile oricum tari, JCW din cate stiu e si mai si. Nu am condus, dar voi conduce saptamana viitoare daca pot. Am sa sun dealer-ul. Iar ca si looking, eu sunt fer multumit de modul in care arata al meu. La vara va arata si mai bine, ma gandesc sa ii mai pun proiectoarele "zubehoer", si elemente cromate exterior si interior, in rest mie mi se pare terminata asa cum e. Sa zic sincer, traiesc in Munchen si vb aia, aici vezi masini ce nu vezi cam in toata germania iar MINI e la el acasa oarecum. Clubman-uri sunt multe, dar al meu e un head turner, eye catcher, smile bringer cum vreti sa ii spuneti. Multi l-au apreciat si au zis ca da, l-am facut frumos. Ce e prea mult deja strica. De altefel ma gandesc sa ii pun 2 numere pe portiere. 87 sau 69 (nu chestia aia perversa)

sau 07. vedem