In cautare de MINI...!!!!

Scrie răspuns
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Re: In cautare de MINI...!!!!

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Da :D merita vazuta live. :D
Imagine
Curcanul
Viteza 2

Mesaj de Curcanul »

da o sa sun sa vad ce zice .....vad ca la contact apare constanta dar ea arenumere de B
dogarel
Viteza 6

Mesaj de dogarel »

A vorbit un prieten de-al meu cu el si am inteles ca se ocupa cu masini, asa ca trage tare de pret ;)
Mini Rover MPI 1997
El Perro Loco http://dogarel.blogspot.com/
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

pretul e bun..... mai mult de 500 nu ii lasa din pret.....dar trebuie verificata, ca dc asta se ocupa de masini si a luat masina pt a o revinde.....700-1000 tot vrea sa faca castig in ea.....deci asta inseamna ca a luat-o cam cu 9000-9500......ceea ce e deja suspect ca pret, cu conditia ca sa nu o fi "achizitionat" in urma unui imprumut nerambursat si masina era garantie......si atunci da.....de aceea te sfatuiesc sa o verifici bine ;) (vezi cu cati km s-a inregistrat in service ultima data si la ce data.....si fa un calcul aproximativ ....)
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
vladm86
Viteza 4

Mesaj de vladm86 »

Deci...sa va explic! Sunt in negocieri cu domnul de la Constanta de aproximativ 1 saptamana! La pretul cash nu negociaza!Eu as vrea sa fac un schiimb! Masina e verificata de mine la bavaria! Are 1 singur proprietar in ro! Nu stiiu cat de credibili sunt km! Avea 44.000 in 2006! nu are interventii majore! s-au schimbat butucurile si incuietoarele de la usi si usa stanga a fost revopsita! Asta din istoric! Eu momentan sunt in dubiu ca nu ma inteleg deloc la diferenta! Masina are parbrizul ciobit iar costul schimbarii sare de 200euro! Astept parerea voastra! Daca ma inteleg zilele astea dau o fuga si o iau!
Doar cu noi ai siguranta achizitiei unui produs original de cea mai buna calitate!
www.telefoane-noi.com
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

deci masina e din 2005 si in 2006 avea 44000.....iar el zice ca acelasi proprietar a facut pana in 2010 adica in 4 ani numai 30000 km, adica in 4 ani nu a mai facut cat intr-un an.....media de km pe ani fiind de 7500km? hm.....cam batator la ochi dupa mine.....eu una sincer care cunosc piata de second hand si manevrele ce se fac nu cred ca km sunt reali in aceste conditii.....
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
khuti
Veteran

Mesaj de khuti »

eu am vazut masina live !!! sincer nu mi-a placut... poate am eu standarde mai ridicate !!! asa la exterior e super !!! dar cand o iei la purificat, interiorul lasa de dorit ! e intr-un parc auto de pe varianta de langa metro din Cta
Open your mind ! ;)
khuti
Veteran

Mesaj de khuti »

aaaa apoi am citit ... ca usa stanga a fost revopsita, pt ca vroiam sa zic ca nici mie nu mi-a placut cum se prezenta usa soferului ... :P

Exteriorul e ok... din ce am vazut eu !!! oricum trebuie verificata bine , parerea mea !
Open your mind ! ;)
Curcanul
Viteza 2

Mesaj de Curcanul »

mie mi0a zis ca este singurul proprietar in tara ca el nu se ocupa cu vanzari de masini si ca vinde masina ca acumparat alta din germania de curand si la noi la RAR ia iesit euro 3 in loc de euro 4 si ca trebuie sa achite taxa la ea.....deasta o vinde pe asta.in fine nu am crezut povestea si nu am mai mers sa vad masina ;)
vladm86
Viteza 4

Mesaj de vladm86 »

ba e a nevestei! ba o vinde! da-mi si mie nr tau de telefon pe pm sa te sun!
Doar cu noi ai siguranta achizitiei unui produs original de cea mai buna calitate!
www.telefoane-noi.com
Scrie răspuns