MINI COOPER BRG

Scrie răspuns
soferman
Viteza 4

Re: MINI COOPER BRG

Mesaj de soferman »

Daca mergeam eu cu masina, nu era bai, cand merge tovarasa sunt in stare sa pun pe fiecare roata. Lasa ca este bun acest senzor slabit, s-a transformat din senzor de uzura a placutelor in senzor de reclamat gropi/hopuri. Am intrebat-o pe tovarasa din prima, cat de adanca a fost groapa care ai luat-o :D ?!!!
Acum nu ma asteptam la o canalizare, sper sa-mi fi spus adevarul si sa fi avut canalizarea capac :lol:
2005 - MINI COOPER - cutie automata
2007 - Mazda 6
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

stai linistit, am dat cu MINI (din greseala) in gropi din care nu credeam ca mai ies intreg, cu roti de 17 (adica anvelopa cu talon mic) si n-a avut nici pe dracu... cu alta masina sigur aveam pagube (stiu de la Almera)
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
soferman
Viteza 4

Mesaj de soferman »

M-am mai linistit, la Mazda m-a costat in primavara 300 lei numai indreptatul la 3 jante. Cred ca la anul in primavara o sa-mi recomande cei de la Auto Soft sa-mi iau jante noi, anul 2011 a fost anul gropanelor.
2007 - Mazda 6
mmneg
Viteza 4

Mesaj de mmneg »

mini-ul nostru e in familie de nou. din noiembrie 2002. in 2008 am zis asa in joaca sa ii verificam geometria. volanul statea drept, uzura anvelopelor era normala. rezultatul e fost ca geometria era perfecta ca din fabrica.
mini e mic, dar al dracu'. pacat ca se strica altele la el.
'02 Cooper - for fun BACK TO US :D , replaced by '07 320d touring - for Sasha :D
soferman
Viteza 4

Mesaj de soferman »

Sincer nu ma deranjeaza sa mai buchisesc pe la el, sa nu fie lucruri grave care necesita invetitii, ce pot eu sa fac ..... o fac de placere.
2007 - Mazda 6
soferman
Viteza 4

Mesaj de soferman »

Azi tovarasa de viata mi-a imprumutat masina si am venit cu ea la serviciu. Cu aceasta ocazie i-am reparat senzorul de la placute (se pare ca cel de pe fata era vinovat) si am constatat ca scaunul de la sofer are o mica problema, cand este rabatat nu mai culiseaza (noroc cu cel din dreapta ca altfel credeam ca as trebuie sa fie). Am incercat sa-mi bag nasul pe acolo dar nu m-am prins unde poate sa fie problema, cert este ca acel cablu nu este tras si nu deblocheaza mecanismul.
Ultima oară modificat Vin Sep 09, 2011 6:30 pm de către soferman, modificat 1 dată în total.
2007 - Mazda 6
soferman
Viteza 4

Mesaj de soferman »

Gataaaa, am reparat si scaunul, camasa prin care trecea cablul sarise de la locul ei si nu mai tensiona cablul.
Cu ocazia surubareli m-am uitat putin si la toba si am constatat ca nu este gaurita, dar intr-un anumit loc a inceput sa se exfolieze un rand de tabla, trebuie sa ma uit mai bine sa-mi dau seama care este treaba exact, poate merge reconditionata.
2007 - Mazda 6
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

toba merge reconditionata....dar recomand altceva:)))))
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
soferman
Viteza 4

Mesaj de soferman »

Momentan as reconditionao deoarece am chetuieli destul de mari cu cealalta masina. Mi-a spus Tibi cum a facut si probabil am sa apelez la cunostintele si ajutorul lui cand am sa ma apuc de treaba.
2007 - Mazda 6
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

recomandarea mea nu e deloc costisitoare.....iar sound-ul....... :mrgreen:
Si sa nu spui ca e masina sotiei..... si la mine e la fel si nu o mai deranjeaza deloc toba ;)
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
Scrie răspuns