Ce ati mai bucatarit ....

Scrie răspuns
Grosos Antonio
Viteza 6

Re: Ce ati mai bucatarit ....

Mesaj de Grosos Antonio »

Se pare ca nu ai inteles clar conceptul forumului asta. E un forum in care socializam si nu doar despre MINI (din ce am inteles de la Cristi), ar deveni plictisitor. MINI e lucrul ce ne leaga, e o pasiune ce o avem in comun, dar vizavi de pasiune se pot descoperii si alte chestii pe care le-am putea avea in comun. Asa ca feel free sa vorbesti despre orice atata timp cat se pastreaza limita bunului simt. Si crede-ma ca inclusiv soferii/detinatorii/fanii MINI mananca, poarta tocuri si costumatii deux-piece (de altfel nu stiu cum se scrie :)) ). E o chestie generala. Vom ajunge sa creem meniul MINI si asta ne-ar face mandrii :))

P.S. Sa nu uitam sephora, paul smith, NIKON, si Jack Daniels
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

bravo antonio... in sfarsit :lol:
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Grosos Antonio
Viteza 6

La chestia cu pantofii cu toc, totul tine de placerile, fanteziile, conceptiile fiecaruia.la fel cu celelalte
MINIish
Grosos Antonio
Viteza 6

Da da, am copt-o aseara...
MINIish
catalinord
Viteza 3

Mesaj de catalinord »

Hailauuuuu ... una e sa vorbesti despre mancare, adica preferintele fiecaruia si alta e "Ce ati mai bucatarit ....", adica de la ce iti place si ce nu la hai sa gatim impreuna pe forum de masini mi se pare o dunga lunga ... discutiile despre meniul de la intalnirea anuala mi se par total acceptabile dar cum sa gatim ciorba de potroace si cat zahar se pune la cremade zahar ars mi se pare un pic off topic cu tot forumul.
Oricum totul trebuia luata ca o gluma ca evident fiecare fiecare face ce vrea si nimeni nu trebuie sa judece pe altii dar daca vad ca sariti asa mi se pare ca a devenit un subiect sensibil ceea ce ar putea sa dea altceva de banuit.
Deci chill out ... ca nu da nimeni cu paru ...
BELIEVE . . .
Grosos Antonio
Viteza 6

Mai citete o data ce am scris. Se pare ca nu ai inteles. SUNTEM FREE SA VB CE VREM. Orice discutie e bine venita. atata timp cat nimeni nu a comentat ci a venit cu idei, de ce nu? incercam sa formam un grup de prieteni. Si e bine sa inveti si altele. Iar daca se ajunge la off topic nu esti obligat sa citesti. se vorbeste inclusiv si despre muzica, intalniri. Daca vrei sa ajuti, vino cu idei cum sa facem intalnirea mult mai frumoasa. Este un topic special pentru asta de asemeni.
MINIish
catalinord
Viteza 3

Mesaj de catalinord »

Hai ca asa o tinem pana maine ... OK ai dreptate ...
BELIEVE . . .
luk
Viteza 6

Mesaj de luk »

Catalin, iti inteleg punctul de vedere si sunt de acord cu el intr-o oarecare masura. O reactie asemanatoare am avut atunci cand a aparut primul topic care n-avea deloc legatura cu MINI, dar vazand, de-a lungul timpului, cam cum se sfarsesc multe dintre discutiile legate de masini, am luat lucrurile asa cum sunt.
Se vrea (din cate am observat) un forum relaxat, si, vorba lui Antonio, e nevoie si de socializare. Radem, glumim, dar nu parasim incinta ... :D (daca nu stiti bancul, sa-mi spuneti)
Ultima oară modificat Lun Feb 22, 2010 2:20 pm de către luk, modificat 1 dată în total.
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

cristi o'RAL scrie:nu inteleg ce e de ras... topicul cu absorbante exista deja, doar ca au vorbit codificat (filtru de aer uscat sau umed... mai permisiv sau nu, mai mic sau mai mare...)
:lol: :lol: :lol:

flori fete sau baieti?
avon, oriflame, l'oreal, miss sixty sau maybeline?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Din pacate eu nu am cu se ma laud... Adica daca se pune paine prajita si cereale cu lapte iar cand ma stradui niste paste cu sos gata facut :roll:
d4niela
Viteza 6

Mesaj de d4niela »

:lol: :lol: :lol: :lol:

de cand asteptam sa vad care va fi carcotosul la topicul asta :lol: :lol:
"Veni.Vidi.MINI."
Scrie răspuns