Mini BRG Union Jack si Republica Elenă
Mini BRG Union Jack si Republica Elenă
Facut 2000km cu Piticul pana in Grecia(via Sofia),drumuri proaste,lipsa indicatoare rutiere, restrictii absurde de viteza-Bulgaria-,traversare cu ferryboat in Skala Prinou.N-am vazut cum arata un politist in Grecia.Lume amabila, orice intrebi primesti raspuns imediat,culmea hotelierul vorbea germana.Sardelele la gratar,coastele de miel sunt nr.1.Rezultat: un concediu super si doua bucsi de bascula de schimbat.Ne mai ducem ca este de bine acolo, dar nu in iulie-este prea cald-cred ca la inceput de septembrie este O.K.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Re: Mini BRG Union Jack si Republica Elenă
Foarte frumos Adrian...ma bucur ca ti a placut.Si eu vreau sa revin in aceleasi locuri 

2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
Pacat ca nu poti spune ca nici in Bulgaria nu stii cum arata politistii.
Oreste
If it works don't fix it
If it works don't fix it
Si eu tot acolo cu balena
....dar de creveti si fructe de mare nu zici nimic? 
Chiar, hai sa facem un topic cu fotografii si impresii din concedii

Nu-mi plac castravetii decat amestecati cu iaurt grecesc,din cauza asta la bulgari merg relativ legal pentru ca nu vreau sa am de-a face cu militianul bulgar.In general sunt prostalai, spagari si inculti, un fel de Garcea de Bulgaria.Am dat spaga o singura data o sticla de coniac Jidvei(nu aveam altceva la indemana) intr-un sat prapadit acum 15 ani , de atunci NEMA spaga sau amenda.довиждане!!Българите са някои дебели яки!!oreste scrie:Pacat ca nu poti spune ca nici in Bulgaria nu stii cum arata politistii.
[/quote]
Buna idee Razvane,
Apropo, ai vazut ca era pe insula un Mini galben la intrarea in port in Thassos-cand intri dinspre Skala Prinou- cu nr. de Grecia?In rest la masinute grecii cam subtirei,Ch. Spark,Hyundai Getz,Opel Corsa B,VW Polo II,GolfIII,Nissan Micra de acum 20 de ani,-de fapt pe insula aia nu-ti trebuie balena, costa si ferry mai mult-,si masini pe motorina la greci le numeri pe degete.
La motociclete si scutere au cea mai mare rata de accidente mortale din Europa din cauza ca nu poarta casca si protectii.Crevetii sunt megagustosi si pretul este micro,dorada proaspata este mortala si musacaua aia cu vinete de milioane.
Poza este pentru pofticioasi-la taverna din Panagia.

Buna idee Razvane,
Apropo, ai vazut ca era pe insula un Mini galben la intrarea in port in Thassos-cand intri dinspre Skala Prinou- cu nr. de Grecia?In rest la masinute grecii cam subtirei,Ch. Spark,Hyundai Getz,Opel Corsa B,VW Polo II,GolfIII,Nissan Micra de acum 20 de ani,-de fapt pe insula aia nu-ti trebuie balena, costa si ferry mai mult-,si masini pe motorina la greci le numeri pe degete.
La motociclete si scutere au cea mai mare rata de accidente mortale din Europa din cauza ca nu poarta casca si protectii.Crevetii sunt megagustosi si pretul este micro,dorada proaspata este mortala si musacaua aia cu vinete de milioane.
Poza este pentru pofticioasi-la taverna din Panagia.
Dap...musacaua e senzationala.Si ai uitat de omniprezentul Suzuki Jimny, la asa ceva m as baga si eu daca vand BRG ul