Pagina 1 din 7

MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Scris: Joi Feb 18, 2010 7:25 am
de Grosos Antonio
Recomand sa venim fiecare cu idei de meniu pentru seara de vineri si sambata 16 - 17 aprilie. Fiecare are diferite preferinte, si voiam sa va intreb daca preferati sa facem un meniu sau fiecare isi comanda atunci.
Daca ajungem sa facem un meniu veniti cu idei si preferinte.

voi scrie cateva idei dupa gusturile mele:


Startere:
Carpaccio
diferite supe
Salata
Bruschetta (diferite: legume, somon, ton, etc)
Standardele aperitive obisnuite la noi cu tot felul de sunca si salam si branzeturi
Tomato-Basil Skewers (scobitori cu rosii de cocktail, frunza de busuioc, mozarella) - foarte usor de facut si delicioase
Cruditati cu ceva sosuri, dressing-uri
Humus cu carne tocata si lipie sau chips
Jumatate de cartof cu branza si carne bacon, la cuptor
Deviled Eggs - Oua fierte cu boia iute si mustar
Chiftele in sos Curry
Clatita pane - Clatita impaturita in triunghi, cu sunca si branza topita inauntru, si data prin mix de pane si prajita (e delicios) si servita cu sos de lamaie :)

Felul 2 sau Meniul Principal:

Steak cu cartof copt si smantana cu usturoi (facem stinky party)
Schnitzel Hawai - in loc de mix de schintzel -cornflakes si servit cu ananas si Dulceata (prea tare) si cartofi prajiti sau garnitura la alegere
Musaca
Mix de pui (aripioare, piept, pulpe) si mix de legume
Friptura de ...
Garnituri...

Desert:
All the sweet things.

Bauturi:
TOT CE ESTE,

Pofta buna copilasi.

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Scris: Joi Feb 18, 2010 7:40 am
de Grosos Antonio
Schnitzel Hawai

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Scris: Joi Feb 18, 2010 7:43 am
de Grosos Antonio
Acum vedem daca pensiunea accepta un meniu cerut de noi sau ne fac ei ceva oferte. Ma scuzati daca bat prea departe, dar ma gandesc la diferite aspecte sa iasa totul bine sa ajut (cum? nu stiu nici eu). Cristi, Alina si Vali sunt cei ce vor aproba ori ba ideea :))
Enjoy

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Scris: Joi Feb 18, 2010 8:19 am
de arv_cs
delicios meniu...eu nu pot ,sa nu fiu de-acord:)

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Scris: Joi Feb 18, 2010 8:37 am
de Grosos Antonio
arv_cs scrie:delicios meniu...eu nu pot ,sa nu fiu de-acord:)
Asta cred eu:) acum fiecare tre sa vina cu ceva idei.

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Scris: Joi Feb 18, 2010 9:36 am
de Vali Iovi-Stere
Eu personal prefer mancarea traditionala. :D

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Scris: Joi Feb 18, 2010 9:42 am
de alinabiancapop
si eu sunt de acord, doar ca va fi foarte complicat pentru ei sa faca mai mult de doua tipuri de meniu, si oricum probabil va fi mai mult mancare traditionala.

eu zic ca avem doua variante:

1. sa ne propuna ei doua variante de meniu/seara (aperitiv pe care eu il vad cel mai simplu sub forma de bufet, o friptura ceva cu garnitura si salata....si varianta pt vegetarieni, un desert, iar bautura sa se comande pe camera si se plateste la plecare) iar noi cand vom fi la masa sa tinem minte fiecare ce meniu avem
2. sa ne faca bufet


Oricum atat micul dejun cat si eventual meniul de cina se va comanda cu o saptamana inainte de eveniment, deci pana atunci avem timp sa cerem variante si sa ne hotaram ce vrem.

Astept pareri ca sa stiu ce varianta sa cer.

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Scris: Joi Feb 18, 2010 9:47 am
de Grosos Antonio
alinabiancapop scrie:si eu sunt de acord, doar ca va fi foarte complicat pentru ei sa faca mai mult de doua tipuri de meniu, si oricum probabil va fi mai mult mancare traditionala.

eu zic ca avem doua variante:

1. sa ne propuna ei doua variante de meniu/seara (aperitiv pe care eu il vad cel mai simplu sub forma de bufet, o friptura ceva cu garnitura si salata....si varianta pt vegetarieni, un desert, iar bautura sa se comande pe camera si se plateste la plecare) iar noi cand vom fi la masa sa tinem minte fiecare ce meniu avem
2. sa ne faca bufet


Oricum atat micul dejun cat si eventual meniul de cina se va comanda cu o saptamana inainte de eveniment, deci pana atunci avem timp sa cerem variante si sa ne hotaram ce vrem.

Astept pareri ca sa stiu ce varianta sa cer.
1. sunt de acord cu idea de bufet. Suna bine.
2. Nu sunt de acord cu mancarea traditionala. Is satul de ideea de sarmale, ciorba de burta, etc.
3. In cazul ca alegem bufet, putem cere ce am dori sa contina bufet-ul si consider ca mai bine oferim/ne ofera un pret si facem un fel de all you can eat si e mai simplu. Eu merg spre bucataria internationala

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Scris: Joi Feb 18, 2010 9:54 am
de minilub's
cred ca ideea de bufet e cea mai potrivita, suntem multi si fiecare cu gusturile lui.

daca facem un meniu fix cu siguranta nu va pica pe gusturile tuturor

de acord cu alina pentru mancarea traditionala :lol:

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Scris: Joi Feb 18, 2010 9:55 am
de alinabiancapop
Grosos Antonio scrie:
alinabiancapop scrie:si eu sunt de acord, doar ca va fi foarte complicat pentru ei sa faca mai mult de doua tipuri de meniu, si oricum probabil va fi mai mult mancare traditionala.

eu zic ca avem doua variante:

1. sa ne propuna ei doua variante de meniu/seara (aperitiv pe care eu il vad cel mai simplu sub forma de bufet, o friptura ceva cu garnitura si salata....si varianta pt vegetarieni, un desert, iar bautura sa se comande pe camera si se plateste la plecare) iar noi cand vom fi la masa sa tinem minte fiecare ce meniu avem
2. sa ne faca bufet


Oricum atat micul dejun cat si eventual meniul de cina se va comanda cu o saptamana inainte de eveniment, deci pana atunci avem timp sa cerem variante si sa ne hotaram ce vrem.

Astept pareri ca sa stiu ce varianta sa cer.
1. sunt de acord cu idea de bufet. Suna bine.
2. Nu sunt de acord cu mancarea traditionala. Is satul de ideea de sarmale, ciorba de burta, etc.
3. In cazul ca alegem bufet, putem cere ce am dori sa contina bufet-ul si consider ca mai bine oferim/ne ofera un pret si facem un fel de all you can eat si e mai simplu. Eu merg spre bucataria internationala
Deobicei la pensiunile/hotelurile de munte vom gasi doar mancare traditionala, orice altceva e la categoria moft si se plateste ca atare. Nu ma intelege gresit, nu ca meniul pus de tine, care mi-a facut sa imi curga balele :D , e un moft, nu e pentru majoritatea, dar s-ar putea ca ei sa nu faca de alea.

La ei pe site scrie clar : preparate culinare traditionale romanesti http://www.craiasa-muntilor.ro/prezentare_5.html