Multumesc baieti pentru raspunsuri
Deja am un fix de cativa ani cu uleiul SUA, si m-am decis dupa ore de citit, comparat, discutii pe forumuri UK si SUA, etc. Deja am comandat RED LINE 5W30 pentru motor si RED LINE 75W80 GL4 pentru cutie. Cel pentru motor are si varianta EURO care corespunde pentru cerinta BMW LL 04, dar am comandat formula 'bruta' cu mai multi aditivi si Zn si corespunde pentru BMW LL 01, asa cum recomanda BMW pentru R 56. Dar a aparut o problema, azi am vazut o pata de ulei pe beton in garaj sub masina

Dupa achizitie am ridicat-o pe elevator si am vazut ca pe scut sunt pete de ulei, de asemenea am vazut ca pe partea stanga la capac baie ulei se prelinge ulei. Am verificat/strans toate suruburile 10-15 grd/ cheia dinamometrica, am curatat si vopsit scutul si dupa 5 zile, iar am verificat si era totul curat

. Dar azi, dupa 2 sap, vad ulei sub masina, practic se prelinge(vedere de sus / din exterior) din stanga, picura pe scut si curge ajungand in dreapta sub masina. De sus cand privesc este curat, nu se vede nimic pe unde sa piarda, este ceva in zona inferiora/mediana, dar trebuie sa o urc pe elevator si sa identific pe unde pierde

. Am oroare de pierderi de ulei la auto/moto