PROBLEMA! HAZ DE NECAZ! EURO 3 SAU EURO 4?!
PROBLEMA! HAZ DE NECAZ! EURO 3 SAU EURO 4?!
Salutare!
Azi am fost la RAR Brasov (Reg. Auto Roman) pt. a-mi lua rezultatele in urma unor verificari pt. inscriere MINI COOPER 11/2002 din Grecia in Romania.
Spre marea mea surprindere, MINI figureaza drept EURO 3. WTF?!?! Motivul.. Nu au probabil o baza de date bine pusa la punct. Si in loc sa umble ei sa afle ce si cum, ma pun pe mine sa o fac! Ok! Nici o problema. Merg la un dealer autorizat si dupa ce introduc seria in calculator apare tot... detalii tehnice samd. si prea exploratul EURO 4!
Sunt foarte de treaba cei de acolo (Contempo - dealer BMW - MINI Brasov) si-mi tiparesc toate detaliile + stampila si semnatura!
La RAR raman din nou surprins... ''Nuuu... astea se gasesc si pe internet. Vreau un certificat de conformitate!'' Si ca le va trimite la Bucuresti pt. verificare dar ca nu garanteaza ca cei de acolo le vor lua in considerare.
Voi ce parere aveti despre asta?! Si daca puteti... spuneti-mi si mie cu ce ''producator'' BMW sa iau legatura in Romania.
Multumesc!
Azi am fost la RAR Brasov (Reg. Auto Roman) pt. a-mi lua rezultatele in urma unor verificari pt. inscriere MINI COOPER 11/2002 din Grecia in Romania.
Spre marea mea surprindere, MINI figureaza drept EURO 3. WTF?!?! Motivul.. Nu au probabil o baza de date bine pusa la punct. Si in loc sa umble ei sa afle ce si cum, ma pun pe mine sa o fac! Ok! Nici o problema. Merg la un dealer autorizat si dupa ce introduc seria in calculator apare tot... detalii tehnice samd. si prea exploratul EURO 4!
Sunt foarte de treaba cei de acolo (Contempo - dealer BMW - MINI Brasov) si-mi tiparesc toate detaliile + stampila si semnatura!
La RAR raman din nou surprins... ''Nuuu... astea se gasesc si pe internet. Vreau un certificat de conformitate!'' Si ca le va trimite la Bucuresti pt. verificare dar ca nu garanteaza ca cei de acolo le vor lua in considerare.
Voi ce parere aveti despre asta?! Si daca puteti... spuneti-mi si mie cu ce ''producator'' BMW sa iau legatura in Romania.
Multumesc!
I am a bum because a can afford being one!
- savudanielo
- Viteza 2
Re: PROBLEMA! HAZ DE NECAZ! EURO 3 SAU EURO 4?!
Salut,
cei de la Bmw trebuie sa iti dea o adresa care sa ateste ca masina MINI cu seria de sasiu............., ce are tipul de motor .........este euro 4.
Daca imi dai codul de motor iti verific la rar bucuresti cum apare aici codul tau .
De exemplu masina mea are codul de motor:W11b16a - acest cod este E4.
pentru alte nelamuriri suna-ma
0723096223 Daniel
cei de la Bmw trebuie sa iti dea o adresa care sa ateste ca masina MINI cu seria de sasiu............., ce are tipul de motor .........este euro 4.
Daca imi dai codul de motor iti verific la rar bucuresti cum apare aici codul tau .
0723096223 Daniel
Daniel, iti multumesc mult.savudanielo scrie:Salut,
0723096223 Daniel
Masina a fost pe numele meu si in Grecia. In talon apare seria motor: W10B16A
- savudanielo
- Viteza 2
nu seria de motor ne intereseaza ci tipul de motor si seria de sasiu.I2uff scrie:Daniel, iti multumesc mult.savudanielo scrie:Salut,
0723096223 Daniel
Masina a fost pe numele meu si in Grecia. In talon apare seria motor: W10B16A
Scuze! Am inteles eu aiurea!
Serie sasiu: WMWRC31050TB76409
Alt cod nu mai am trecut pe talon. La dealer-ul BMW au gasit masina in functie de unele caractere din cod RC31 si parca R50. (si era EURO 4)
Serie sasiu: WMWRC31050TB76409
Alt cod nu mai am trecut pe talon. La dealer-ul BMW au gasit masina in functie de unele caractere din cod RC31 si parca R50. (si era EURO 4)

Tocmai m-am intors de la RAR... Si toate au fost verificate si gasite in regula. Inclusiv norma de poluare - E4.
A fost nevoie, se pare, de ajutorul celor de la Bavaria; ajutor de care s-au ocupat cei de la Rar. Eu nu am mai facut nimic.
Multumesc, Daniel!
A fost nevoie, se pare, de ajutorul celor de la Bavaria; ajutor de care s-au ocupat cei de la Rar. Eu nu am mai facut nimic.
Multumesc, Daniel!
- savudanielo
- Viteza 2
Cu mare placere.I2uff scrie:Tocmai m-am intors de la RAR... Si toate au fost verificate si gasite in regula. Inclusiv norma de poluare - E4.
Multumesc, Daniel!
De diferenta de bani sa ii iei ceva masinii si asteptam poza.
eu recomand eleronul

Salut! Aceeasi problema am si eu! Am adus un MINI Cooper R50 RC31 conform cartii italiene cu serie WMWRC31020TB57834 si nr motor W10B16A si la RAR Deva surpriza! Masina este Euro 3. Care e procedura sa fac rost de acel certificat de la BMW/MINI? Ar fii un cadou de craciun nemaipomenit sa pot sa o inmatriculez Euro 4! 

Masina ta este fabricata in Mai 2002, deci sanse mici sa fie Euro 3, probabil este tot Euro 4.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power