interesant! I'm IN. All the way!cristi o'RAL scrie:carnavalul poate incepe de vineri seara... pana duminica seara![]()
ar fi interesant sa pastram costumatia in timpul activitatilor de sambata... pentru poze, filme, etc
Eu la categoria asta castig singur:))Ca sunt singurul de pe forum cu MINI CLUBMANRazvan scrie:Am zis sa venim si noi cu nistei idei concrete care sa dea sarea si piperul intalnirii, gasiti mai jos dupa cum urmeaza propunerile noastre in afara celor discutate pana acum cu care suntem de acord:
1. Sambata de dimineata: ora .... defilare catre Bavaria Brasov sau un alt punct de interes Poiana...etc. poze multe si filmari pe drum
2. Masinile ar trebui stickerite cu nr. unic de la masina 1 pana la 40
3. Ne trebuie un juriu
4. De gasit o pista unde sa facem mici concursuri de viteza pe 300/ 500m pe clase de masini, indemanare, putem achizitiona jaloane etc.
5. Se vor imparti diplome de catre juriu pentru:
• cea mai rapida masina (pe tipuri) si cel mai indemanatic sofer
• cea mai noua achizitie – model 2010 sau 2009 – “Printesa / Domnisoara”
• cea mai veche masinuta – premiul “Batranica” – aici cred ca o sa gastigam noi...
• premiul tunning
• premiu lburn out
• si alte idei .....
6. Parada de intoarcere pe la Bran, poze in curba cu castelul si poate multe claxoane
7. Masa
8. Petrece de seara si aici cred ca aveti voi mai multe idei noi pentru ca sunteti mai tineri...
Sunt doar propuneri pe care le puteti dezvolta...
De acord. MA BAG.. Fiecare va avea dreptul sa fie cine si-a dorit in toata viata lui (dati drumul la fanteziicristi o'RAL scrie:carnavalul poate incepe de vineri seara... pana duminica seara![]()
ar fi interesant sa pastram costumatia in timpul activitatilor de sambata... pentru poze, filme, etc
superb eu asta as alege! un mini montecarlomok scrie:o idee de un mic (5 cm)sticker pt. participanti
Sustin idea lui tudortudor scrie:Oare sa fie prea mult un traseu BV- SB?Sa defilam prin BV si SB mi se pare foarte fain!