Dragi constanteni, cand propuneti sa ne intalnim pentru a face filmuletele? Ceva propuneri legate de locatie

e tabla groasa...stai linishtitcristi o'RAL scrie:nu sta degeaba... fac copii!d4niela scrie:ohohoh nici constanta nu sta degeaba...superrrr![]()
mai usor cu capotele ca le indoiti
cristi o'RAL scrie:in caz ca n-ati inteles ideea, va mai explic o data:
- fiecare filmeaza la el acasa si in fata casei (parcare) cadrele cu plecarea din casa si de acasa - OK
- o singura persoana filmeaza cateva cadre de la intalnire si apoi cadrul final cu voi incolonati cum treceti pe langa semnul de iesire din CT - OK
Nu trebuie sa fie nimic mega regizat, trebuiesc cadre spontane filmate in graba pe care sa le pot monta dinamic.
Exemple de cadre (sunt doar idei, nu e nimic obligatoriu, puteti face orice va trece prin cap):
- cum suna ceasul si va dati in graba jos din pat - graba strica treaba
- cum va bagati picioarele in papuci si fugiti la baie - baia este langa dormitor, deci nu fug
- cum sa spalati pe dinti sau pe fata - am de ales intre dinti si fata?
- cum aruncati niste haine in rucsac - n-am rucsac
- cum va trageti in graba un tricou pe cap - revenim la primul punct
- cum va puneti sutienul - cadru obligatoriu, cat mai lung si detaliat, filmat din lateral si din fata, lumina obigatorie la nivelul pielii 300lumeni - nu mai port sutien de cand am silicoane
- cum trantiti usa la casa si alergati pe scari - iar graba asta...
- cum aruncati rucsacul in portbagaj si trantiti haionul - vezi pct 4
- cum demarati in tromba spre intalnirea cu ceilalti din oras - filmat de jos de la roata - OK
- la intalnire filmati ceva scurt... cum va pupati sau ce faceti voi... sex pe capota, cum va uitati in graba pe o harta si aratati cu mana o directie si apoi plecati si treceti pe langa semnul de iesire din CT - OK