Mini ONE - Mini Dream.

Încuiat
darksun
Moderator

Re: Mini ONE - Mini Dream.

Mesaj de darksun »

Ieri am muncit din greu la bubu meu. Cand mi-am schimbat instalatie de xenon pe garantie desteptul de mecanic mi-a pus bara fata prost. Astfel sub farul dreapta exista spatiu intre el si bara sa bagi un deget. Am observat asta atunci si i-am zis dar a zis ca asa sta ca am lovit un caine. Eu m-am uitat la poze de cand am luat-o si am observat ca statea bine.

Bun ieri (duminica) m-am bagat la treaba. Bara se fixa cu 3 suruburi care trebuia sa stai intr-o pozitie imposibila. Plus alta 2 de la aparatoarea de noroi. Noroc cu varumio care avea trusa de scule ca imi lua cred o zi intreaga. Dupa ceva flexat si chinuieli am reusit sa desfac 2. Trag de bara, nu voia deloc sa iara pe partea stanga unde am inceput. Bun, zic ca mai trebuie sa fie unu. Tot ma uit si ajung la concluzia ca trebuie si farurile date jos. Dau si farurile, noroc cu cablurile ca erau lungi si nu a mai trebuit sa scot mufele. Desfac al treilea surub, repet operatiunea si pe dreapta si in sfarsit bara jos. Vad imediat care a fost problema. Un suport de pe bara in loc sa il bage peste un suport de la motor era sub acela (era zgariata vopseaua de pe suport). Pun bara la loc si 30 de minute mai tarziu totul era la linie. Fericit ca tocmai am facut singur prima reparatie la bubu,ii mai dau si primul spalat. CU grija am facut-o sa straluceasca.

De asemenea alta lucrare a fost becurile de la numar. Unul nu mergea iar celalat era chior. Am desfacut ambele si am observat ca cel din stanga are picioru rupt, iar cel din dreapta era plin de praf. Bun curat pe ambele, lipesc cu poxipol pe cel rupt (pot sa-l schimb pe garantie dar sa vad daca am kef sa ma cert cu ei). Cumpar 2 becuri cu LED albe, dau cu ulei siliconic sa nu mai intre praf/apa si lucrarea e gata.Acuma ambele se vad alb frumos in spate, am sa pun poze.

Sper ca nu va plictisesc cu povestile mele, chiar daca nu e MINI. Imi place mult sa lucrez la masina si sa descopar ce si cum. Si ce satisfactie am cand reusesc sa repar de unu singur.

Cu bara cred ca am salvat vreo 2 milioane in manopera cand imi luat astia la FORD daca ma duceam la ei.

Poze mai jos cu ledurile.
Fişiere ataşate
Imagine007.jpg
Imagine005.jpg
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi cu bara,ca parca iti statea pe suflet... :)
Imagine
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Vali Iovi scrie:Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi cu bara,ca parca iti statea pe suflet... :)
Ms frumos Vali. Chiar ma stresa ca imi intra apa pe acolo si cine stie ce pateam. Diseara la 9 plec spre Pitesti, ne vedem maine seara la un suc! :lol: Vrumm Vrumm...
Imagine
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

MINI ST ??? 8-)

Imagine

Imagine

Imagine

Enjoy! :mrgreen:
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Ai vazut ce simplu a fost?Schimbi emblema si ai Mini. :lol:
Imagine
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Vali Iovi scrie:Ai vazut ce simplu a fost?Schimbi emblema si ai Mini. :lol:
Mai am de lucrat la pozitia la volan! Ce comod stateam la tine! :mrgreen:
Imagine
luk
Viteza 6

Mesaj de luk »

Vali Iovi scrie:Ai vazut ce simplu a fost?Schimbi emblema si ai Mini. :lol:
Aaaa, darksun, zi repede de unde o ai. :lol: Cand am cumparat primul mini, ii lipsea emblema din spate :P ; culmea e ca la scurt timp dupa ce am pus alta, a incercat cineva sa o scoata, da' n-a reusit :twisted:

cool si stickerul 8-)
Vali Iovi-Stere
Site Admin

De la mine. :lol:
Imagine
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

Hahaha cea mai tare chestie: ST cu emblema de Mini si stickeru de la stef!! :lol: Ahahaha, se zvarcoleste in pamant henry ford :twisted: !! GO MINI, GO!
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Incerc si eu, poate poate iese ceva peste noapte! :lol:
Imagine
Încuiat