Eu am spus ca ma amuza - e o mare diferentaklaude scrie:nu sunt suparat dar vad ca pe unii ii deranjeaza ca am spus cati bani am bagat in masina de parca i-am furat!si care se numesc fani mini doar prin faptul ca sunt propietari de mini!A se intelege fan nu inseamna doar propietar!eu nu am treaba nimanui ce face sau nu cu banii lui si daca unii nu vad diferenta intre un One sau Cooper S ma doare direct in cot pentru ca eu nu mi-am facut masina ca sa le-o arat la altii ci am facut-o pentru mine ca sa ma simt eu bine !Poate unii nu inteleg asta si cred ca o masina se tuneaza doar cu bani ceea ce stii si tu prea bine ca nu e asa ci necesita multe ore de studiat!pentru mine asta inseamna fan si fun!
klaude scrie:nu sunt suparat dar vad ca pe unii ii deranjeaza ca am spus cati bani am bagat in masina de parca i-am furat!si care se numesc fani mini doar prin faptul ca sunt propietari de mini!A se intelege fan nu inseamna doar propietar!eu nu am treaba nimanui ce face sau nu cu banii lui si daca unii nu vad diferenta intre un One sau Cooper S ma doare direct in cot pentru ca eu nu mi-am facut masina ca sa le-o arat la altii ci am facut-o pentru mine ca sa ma simt eu bine !Poate unii nu inteleg asta si cred ca o masina se tuneaza doar cu bani ceea ce stii si tu prea bine ca nu e asa ci necesita multe ore de studiat!pentru mine asta inseamna fan si fun!