Vali Iovi scrie:Da Daniela...
mai stii cand l`am facut suparacios?

am simtit eu ceva

Vali Iovi scrie:Da Daniela...
alinabiancapop scrie:nimeni nu si-a dorit asta insa mai devreme sau mai tarziu tot se ajungea probabil aici, semne erau demult....
@luk nu e vina ta cum nu e nici a lui cristi cu care incepuse discutia, cum nu e nici am mea care am completat, cum nu e nici a lui Vali si a lui kemy si nici a altora care au mai avut cuvantul. nu mi se pare normal sa fim jigniti sau minimalizati. eu nu cred ca noi am jignit cu ceva ci doar am spus niste adevaruri mai greu de ingurgitat. de aceea e un forum ca lumea sa poata sa aibe idei, sa se poata exprima, iar din punctul meu de vedere toti suntem egali, indiferent ca avem o masina de 50k sau una de 500 euro in restaurare, asta atata timp cat ii respectam pe ceilalti.
asa cum am mai spus nu cred ca merita sa acordam atat de multa importanta acestui eveniment si personaj, i-am acordat prea multa oricum.
klaude scrie:Nu sunt suparat pe nimeni asa ca nu mai exagerati ,doar ca am realizat ca nu am ce cauta pe acest forum atata tot."si nu pentru ca ati avea voi ceva ci pentru ca probabil sunt eu mai diferit".Singurul lucru care ma deranjeaza e acela ca mi-a fost sters ultimul mesaj!In care imi ceream scuze daca am jignit pe cineva si va uram multa bafta!Foarte urat din partea celui care l-a sters!In el mai scriam ca as dori sa mi se stearga contul si tot ce am scris!
PS: Alina daca ai ceva personal cu mine poti sa mi-o spui!