In cazul asta sa stabileasca cei din Bucuresti o ora si un loc de intalnire (undeva pe centura, eventual), ca sa ne facem si noi planurile de plecare
Constanta - MINI- Marea Neagra
Re: Constanta - MINI- Marea Neagra
Ar fi fain.
In cazul asta sa stabileasca cei din Bucuresti o ora si un loc de intalnire (undeva pe centura, eventual), ca sa ne facem si noi planurile de plecare
eu as propune la benzinaria de dinainte de otopeni.. :?si sa plecam pe la 8.30...ajungem la bucuresti la 10.30 si pe la 13.00-30 la Moeciu ...si mai propun sa o luam pe brasov ca pe la predeal e prea praf drumu...
63AGY
- NEAGU LIVIU
- Viteza 6
agy scrie:eu as propune la benzinaria de dinainte de otopeni.. :?si sa plecam pe la 8.30...ajungem la bucuresti la 10.30 si pe la 13.00-30 la Moeciu ...si mai propun sa o luam pe brasov ca pe la predeal e prea praf drumu...
Ce inseamna"pe la predeal e prea praf drumu"
MINImaniacs
Pai inainte de Predeal se face la stanga, iar drumul ala e distrus de ani buni de zile. geagy il stie pentru ca am inteles ca a fost de curand p-acolo.
- NEAGU LIVIU
- Viteza 6
Ok,am inteles
E posibil sa venim si noi,ecuson se poate
E posibil sa venim si noi,ecuson se poate
MINImaniacs
Liviu, te bate vreun gand sa-i arati Castelul Bran lui Tudor ?NEAGU LIVIU scrie: Ce inseamna"pe la predeal e prea praf drumu"
..AR FI FFF TARE SA VENITI SI VOI!!
Ultima oară modificat Lun Apr 12, 2010 8:16 pm de către agy, modificat 1 dată în total.
63AGY
100% de acord.agy scrie:eu as propune la benzinaria de dinainte de otopeni.. :?si sa plecam pe la 8.30...ajungem la bucuresti la 10.30 si pe la 13.00-30 la Moeciu ...si mai propun sa o luam pe brasov ca pe la predeal e prea praf drumu...
Si ne intalnim la 7.30 sa avem timp sa ne bem cafeaua, sa consultam harta, alea - alea

- NEAGU LIVIU
- Viteza 6
joi va spun sigur
venim fara iubitul tau
dar o sa venim cu un inlocuitor mai mic
vrea sa vada neaparat Castelul Bran
venim fara iubitul tau
dar o sa venim cu un inlocuitor mai mic
vrea sa vada neaparat Castelul Bran
MINImaniacs