Zgomot ciudat la cutia de viteza.
Re: Zgomot ciudat la cutia de viteza.
Cine's astia de la MHS si cum dau de ei...?
Sunt tot reprezentanta BMW, dar cu oameni mai ok. Sunt exact la iesirea din Bucuresti pe autostrada pe dreapta.ARRI 74 scrie:Cine's astia de la MHS si cum dau de ei...?
~ Think MINI! ~ 

- cristi o'RAL
- Moderator
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Am retinut. Multumesc frumos. 

Salutari si o zi excelenta. Am ajuns in cele din urma la un sevice mai ok. Am schimbat uleiul si filtrele si asta fara sa imi sparga capacul de la filtrul de ulei, astia au reusit de au desfacut si verificat uleiul din cutie. Evident evident negru iar pe suruburile de acces/evacuare a ulei era pilitura atrasa de magnet... Mecanicul mi'a spus ca problemele sunt in interior... nu stiu exact ce. S'au interesat si ei inclusiv la Bavaria si raspunsul a fost ca nu se repara, se schimba. Inteleg ca nu se importa piese ptr cutie (pinioane) etc. Sunt in spume si in crize de nervi. Joi dimineata sunt programat cu ea la MHS... sunt curios de diagnosticul final. Toate bune si multumesc de ajutor. Adi.
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Vezi ca mai era cineva aici pe forum cu o problema asemanatoare si a rezolvat-o fara sa-i schimbe cutia. 

Cutia este enrom de scumpa. Vezi la dezmembrari. Sunt sigur ca o sa-ti recomande schimbatul cutiei cei de la MHS.
~ Think MINI! ~ 

Sincer nici nu stiu ce vreau de la ei... Inca nu am gasit pe cineva in Ro. care sa repare cutie de Mini. Am vorbit cu unii care chipurile sunt scoliti pe la BMW, cand i'am sunat au spus ca nu repara MINI. (Sunt unii din bucuresti, se cheama GEAR TRANS REP.) Am fost la Bavaria. O cutie ptr. a mea este numa'i 92.000.000 Lei + vre'o 12/15.000.000 manopera + Ulei. Ma fac de 3000 de euro. Scriu toate astea ca poate invata cineva, ceva din ele. OK. I'am gasit pe unii pe Ebay prin Anglia care REPARA cutiile. Cea deteriorata la schimb...(pe semne iau carcasa, ce mai ramane si pun TOTU' NOU) + 400 Lire. http://www.minigearboxes.co.uk/ Asta'i un exemplu ca se poate. Scuze dar, prefer sa merg personal cu a mea. Imi fac o vacanta prin ANGLIA si sa vin cu una RECONDITIONATA la care am garantie 12 luni. Asta'i tara in care traim... Toata lumea tre' sa treaga nu sa traiasca.
Imi pare rau ce ai patit, dar asta e cutia de viteze midland. Daca aveau getrag acuma ii dadeai blana prin oras.
SIngura solutie e sa gasesti pe cineva care sa desfaca cutia sau sa iei una de la dezmembrari.
SIngura solutie e sa gasesti pe cineva care sa desfaca cutia sau sa iei una de la dezmembrari.
~ Think MINI! ~