Da...eu zic sa ne intalnim si noi dupa 6 ca na...nu am cum sa vin dimineata...daca nu...poate o lasam pe duminicaluk scrie:As propune terasa de la Cafe d'art, daca e fain afara - pe la 10-11. Parcare e suficienta, parcul e acolo, in caz ca vine si Liviu cu Tudi...
Alte idei?
Constanta - MINI- Marea Neagra
Re: Constanta - MINI- Marea Neagra
CT-24-MYN
tu invata-l de bine...ca si tu ti-ai luat one intaimok scrie:e tare greu !

CT-24-MYN
- NEAGU LIVIU
- Viteza 6
Pai duminica am zis...citesti pe diagonala si tu?Stef_CT scrie:Da...eu zic sa ne intalnim si noi dupa 6 ca na...nu am cum sa vin dimineata...daca nu...poate o lasam pe duminicaluk scrie:As propune terasa de la Cafe d'art, daca e fain afara - pe la 10-11. Parcare e suficienta, parcul e acolo, in caz ca vine si Liviu cu Tudi...
Alte idei?

Ramane maine -duminica- ora 11 in fata teatrului de opera?
Daca preferati alta varianta, ne putem intalni la On plonge.
da maaaa...eu credeam ca e vineri...sic a maien vin iar la biuro...aseara nua m dormit...asha ca azi e tot vineriluk scrie:Pai duminica am zis...citesti pe diagonala si tu?Stef_CT scrie:Da...eu zic sa ne intalnim si noi dupa 6 ca na...nu am cum sa vin dimineata...daca nu...poate o lasam pe duminicaluk scrie:As propune terasa de la Cafe d'art, daca e fain afara - pe la 10-11. Parcare e suficienta, parcul e acolo, in caz ca vine si Liviu cu Tudi...
Alte idei?![]()
Ramane maine -duminica- ora 11 in fata teatrului de opera?
Daca preferati alta varianta, ne putem intalni la On plonge.

CT-24-MYN
Maine la 11 in fata teatrului (cel de opera si balet).