In cautare de MINI...!!!!
Re: In cautare de MINI...!!!!
Cred ca 2 luni am si eu de cand tot caut pe mobile .....am ajuns sa stiu toate masinile
.La tine a meritat din plin asteptarea 
Asta cum ti se pare mok? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
ROSIE!!!
Pare ok ca si pret dar are suficienti km pentru anii ei.
Pare ok ca si pret dar are suficienti km pentru anii ei.
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Chiar rosie e!!!
- alinabiancapop
- Moderator
eu 3 luni am stat pe mobile.de pana am gasit-o pe a mea deci.....rabdarica
nu stiu dc bifezi sau nu cand cauti pe mobile, insa din cate imi dau eu seama nu.....ai o optiune Gewerbe, Ex-/Import-Angebote , dupa pret unde trebuie sa pui Auch anzeigen. Pe langa faptul ca iti va aparea separat net-ul si brut-ul iti vor aparea si mai multe masini
Din momentul in care gasesti masina, trebuie sa o rezervi in baza unui avans, apoi trebuie sa trimiti actele firmei si buletinul celui ce va ridica masina pentru verificare, procedura care poate dura dela 2 la 5 zile. Sunt firme care iti factureaza direct fara TVA, sunt firme care iti factureaza cu TVA si apoi trebuie sa mergi tu sa ti-l recuperezi, sau sunt firme care iti dau TVA-ul inapoi doar dupa ce masina e inmatriculata aici. Iti recomand sa nu iei masina de la Berlin si zona respectiva.....
Daca mai ai nevoie de info let me know
nu stiu dc bifezi sau nu cand cauti pe mobile, insa din cate imi dau eu seama nu.....ai o optiune Gewerbe, Ex-/Import-Angebote , dupa pret unde trebuie sa pui Auch anzeigen. Pe langa faptul ca iti va aparea separat net-ul si brut-ul iti vor aparea si mai multe masini
Din momentul in care gasesti masina, trebuie sa o rezervi in baza unui avans, apoi trebuie sa trimiti actele firmei si buletinul celui ce va ridica masina pentru verificare, procedura care poate dura dela 2 la 5 zile. Sunt firme care iti factureaza direct fara TVA, sunt firme care iti factureaza cu TVA si apoi trebuie sa mergi tu sa ti-l recuperezi, sau sunt firme care iti dau TVA-ul inapoi doar dupa ce masina e inmatriculata aici. Iti recomand sa nu iei masina de la Berlin si zona respectiva.....
Daca mai ai nevoie de info let me know
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
Iti multumesc pentru sfaturi.Ce pot sa zic sper sa mai am suficienta rabdare...cat despre cumpararea masini din germania cred ca o sa ma descurc ...nu sunt la prima masina cumparata de acolo pe firma 
- cristi o'RAL
- Moderator
sau poate vrei un cooper velvet red inmatriculat in RO 
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
dogarel scrie:Chiar rosie e!!!
Sa inteleg ca ai ceva cu astia cu MINI rosu?

Aolica nenea... spre stiinta Dvs., tocmai am pus ochii pe ceva rosu