e adevarat ca exista si multe epave dar si masini bune cum e a lui vali si a altora de aici de pe forum, a zis si SRP ca exista si masini bine intretinute, dar care cand vor fi scoase la vanzare nu le vei gasi la preturile celor de pe net. vrei o masina ce a stat in garaj? este un S albastru la Cluj de vanzare pt care garantez ca a stat in garaj ca stiu a cui e ......nu povestile expirate de pe net
eu una as prefera sa dau un ban in plus si sa mi-o aduc din Germania, sau sa iau una de aici de pe forum unde am toate informatiile despre masina (cum e alui kemy, stef_ct, etc....) decat sa mi-o iau din tara de pe net si mai ales din Bucuresti....
daca omu vrea sa isi ia acum masina si sa nu astepte pana isi termina casa e treaba lui.....poate nu se grabeste cu casa si o face in 5 ani
@SRP multumesc pentru aprecieri, oricum eu consider ca orice MINI e frumos in felul lui
legat de culoare...ca era o discutie legata de rosu si negru......MINI-ul eu il vad frumos pe orice culoare, e cam singura masina in opinia mea la care pot sa ii dai orice culoare/combinatie de culori si sa arate super misto. tinand cont ca daniel a avut si nu mai are dar isi doreste extrem de mult sa aibe din nou

un MINI .......e normal pt el sa si-l doreasca tot negru cum fusese si celalalt insa nu e imperativ cea mai potrivita culoare

eu de exemplu cand am cautat-o pe a mea am taiat negrul de pe lista din start.....nu mi-am dorit-o margarine.....asa s-a potrivit sa fie si am ales dintre margarine, albastru si verde si am luat-o pentru dotari, km, vanzator nu pt culoare