MINI alpeadria
- alinabiancapop
- Moderator
Re: MINI alpeadria
a confirmat si Ciprian ca vine
cei care ati spus ca doriti sa veniti chiar si in varianta de 50% votati pt camping/hotel, va rog sa va uitati toti la informatiile postate mai sus unde aveti variantele de cazare, preturile nu sunt tocamai foarte mici.
dpdv camping cel putin cel din Bled am inteles ca este foarte tare.
ideea e ca deja sunt peste 90 de masini confirmate, si cu cat ne lungim ne va fi greu sa gasim cazare la pret ok pt toata lumea in acelasi loc dc se opteaza pt hotel, asa ca ar fi mai ok sa ne hotaram mai repede
momentan pe varianta de camping inca nu sunt probleme, termeratura peste noapte in acea perioada va fi de aprox 20 grade, din informatiile primite.
cei care ati spus ca doriti sa veniti chiar si in varianta de 50% votati pt camping/hotel, va rog sa va uitati toti la informatiile postate mai sus unde aveti variantele de cazare, preturile nu sunt tocamai foarte mici.
dpdv camping cel putin cel din Bled am inteles ca este foarte tare.
ideea e ca deja sunt peste 90 de masini confirmate, si cu cat ne lungim ne va fi greu sa gasim cazare la pret ok pt toata lumea in acelasi loc dc se opteaza pt hotel, asa ca ar fi mai ok sa ne hotaram mai repede
momentan pe varianta de camping inca nu sunt probleme, termeratura peste noapte in acea perioada va fi de aprox 20 grade, din informatiile primite.
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
Eu as opta pentru hotel, dupa cum am vazut trebuie cazare la Bled si la Potoroz. Ruta pe care mi-ar fi mai comod ar fi prin Serbia, Croatia, autostrada incepe cu 60 de km inainte de Beograd - impecabila. Costuri: 2 euro pana la Beograd, vreo 8 euro pana la granita cu Croatia, 15 euro Croatia, 9 euro vigneta in Slovenia pentru o saptamana (anul tecut era obligatoriu 35 euro pe 6 luni). Drumul prin Ungaria, Austria nu-l stiu, dar stiu sa ajung pana la Timisoara. Ar fi bine daca am stabili din timp sa programez zilele de concediu, as vrea sa plec de joi.
Mini Cooper S 2007 - Still learning
Mini Cooper 2004 - Learning to drive a Mini
Mini Cooper 2004 - Learning to drive a Mini
- alinabiancapop
- Moderator
eu m-am gandit pe timisoara/arad sa iesim si mergem 50 de km suntem pe eutostrada: M5, M0, M7 si rovignetele sunt 6.50 pe Ungaria si 9 pe Slovenia dar pana atunci ne mai uitam
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56
- cristi o'RAL
- Moderator
cum raluca nu-si gaseste pasaportul, cred ca noi nu avem de ales si mergem prin ungaria.
dar nu vad autostrazile despre care vorbeste alina... prin sudul ungariei nu e nici o autostrada (nu ca m-ar deranja lucrul asta, la cat de liber e la unguri se merge la fel ca pe autostrada)
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=46.2 ... 789551&z=7
dar nu vad autostrazile despre care vorbeste alina... prin sudul ungariei nu e nici o autostrada (nu ca m-ar deranja lucrul asta, la cat de liber e la unguri se merge la fel ca pe autostrada)
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=46.2 ... 789551&z=7
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

- alinabiancapop
- Moderator
le stie Horia stai linistit ca merge pe Ungaria cu ochii inchisi
treaba cu pasaportul si noi o avem in sensul ca Horia are pasaportul expirat, umbland doar prin comunitate foloseste CI-ul si a uitat sa isi mai verifice si pass-ul

treaba cu pasaportul si noi o avem in sensul ca Horia are pasaportul expirat, umbland doar prin comunitate foloseste CI-ul si a uitat sa isi mai verifice si pass-ul
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56
- alinabiancapop
- Moderator
dc mergi prin Sud-ul nu sunt autostrazi, ca si km sunt la fel in schimb pe sate ai restrictii de 50-70km/h, si mai au si eu drumuri proastre
M5 - e Timimisoara/Arad -Budapesta
M0 - e centura Budapestei
M7 - e Budapesta -Balaton pana la iesire din Ungaria apoi spre Maribor si Bled
dc te uiti pe harta o sa ti se para ca vai ce mult ocolesti mergand spre Budapesta, dar asa cum am zis sunt aceeasi km plus ca nu poti sa compari mersul pe autostrada cu cel pe sate
de la iesirea din TM sunt 800km, deci un drum de pana in 8 ore, ceea ce inseamna ca plecam de joi fiecare de pe unde suntem si ne vedem joi seara in Timisoara/Arad desi eu ocolesc ca pot sa ies direct pe Bors dar dc mergem in gasca venim si noi in jos
apoi vineri dimineata devreme hopa sus si o taiem incolo, eu una m-as trezi cat mai devreme sa ajungem pe acolo sa ne mai invartim o vreme
M5 - e Timimisoara/Arad -Budapesta
M0 - e centura Budapestei
M7 - e Budapesta -Balaton pana la iesire din Ungaria apoi spre Maribor si Bled
dc te uiti pe harta o sa ti se para ca vai ce mult ocolesti mergand spre Budapesta, dar asa cum am zis sunt aceeasi km plus ca nu poti sa compari mersul pe autostrada cu cel pe sate
de la iesirea din TM sunt 800km, deci un drum de pana in 8 ore, ceea ce inseamna ca plecam de joi fiecare de pe unde suntem si ne vedem joi seara in Timisoara/Arad desi eu ocolesc ca pot sa ies direct pe Bors dar dc mergem in gasca venim si noi in jos

apoi vineri dimineata devreme hopa sus si o taiem incolo, eu una m-as trezi cat mai devreme sa ajungem pe acolo sa ne mai invartim o vreme

Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56
- Sherpoaica
- Membru nou
Sherpii merg si ei cu cortul:P Doar ca joi muncim si am pleca din Bucuresti noaptea.
- cristi o'RAL
- Moderator
cred ca o sa plecam joi spre vineri (noaptea) sa o facem dintr-o bucata (calatoria desigur)
nu mi-e clar de ce e la fel prin budapesta... dar voi verifica.
in iarna cand am mers spre autostrada prin kecskemet am mers cu 130-140 pe drumurile lor nationale... foarte bune si foarte libere.
dar studiem problema
nu mi-e clar de ce e la fel prin budapesta... dar voi verifica.
in iarna cand am mers spre autostrada prin kecskemet am mers cu 130-140 pe drumurile lor nationale... foarte bune si foarte libere.
dar studiem problema
fbi special agent dale b. COOPER

- alinabiancapop
- Moderator
eu una dc iesim pe TM voi ajunge joi seara si vreau sa dorm, sigur si CT va dori acelasi lucru
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56
Da, exact, plecam de joi ca sa avem o noapte de odihna undeva (hotarati voi). Noi suntem putin stresati din cauza drumului, in sensul ca n-am mai iesit cu masina noastra din tara pe partea aia, dar nu'i bai, ne trece.eu una dc iesim pe TM voi ajunge joi seara si vreau sa dorm, sigur si CT va dori acelasi lucru

Cat despre cazare, ne supunem hotararii majoritatii.