Achizitie Mini Cooper S

Scrie răspuns
cristi o'RAL
Moderator

Re: Achizitie Mini Cooper S

Mesaj de cristi o'RAL »

SRP scrie: De ce ai ignorat groapa din Cluj ? Nu existenta ei a fost de vina, ci tu ca nu ai ocolit-o :P
:lol: :lol: :lol:
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Pentru ca vroiam sa fac dauna totala cu fiesta sa-mi iau MINI. :lol: :lol: :lol: Probabil daca stai la periferia Bucurerstiului si locul de munca e in capatul celalalt,normal ca faci enorm de mult. :lol:
Imagine
Papa Smurf
Viteza 2

Mesaj de Papa Smurf »

Vali Iovi scrie:Pentru ca vroiam sa fac dauna totala cu fiesta sa-mi iau MINI. :lol: :lol: :lol: Probabil daca stai la periferia Bucurerstiului si locul de munca e in capatul celalalt,normal ca faci enorm de mult. :lol:
de cand cu criza nu-mi mai permit sa stau la Marriot :lol:

nu e chiar asa departe... stateam in zona Splai - CMU ... pana la Victoria faceam 45 de minute... pai asta-i treaba domnule ? :(

daca ne "cunosteam" mai rpd, iti ziceam eu despre o groapa unde era posibil sa reusesti o dauna totala, bineinteles .. in Bucuresti :lol:
2 x VW Beetle. Looking for a MINI Countryman S
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Am rezolvat problema cu dauna pe DN1. :lol: Cum crezi ca mi-am luat MINI? :lol: Si nu a fost o groapa. :lol:
Imagine
.ecs
Membru nou

Mesaj de .ecs »

Schimbare de planuri. In urma unor calcule obiective am renuntat momentan la achizitia unui Cooper S in detrimentul incercarii unui mic business de sezon. Prin toamna voi reincepe sa testez piata sh iar aici voi ramane cat de atent posibil si daca o puneti de vreo "ieseala" prin Bucuresti voi venii cu cea mai mare placere :D
Ofer regatul meu pentru un ... Mini !
Scrie răspuns