My Mini
- cristi o'RAL
- Moderator
Re: My Mini
hai repede.... care vreti o delta?! 

fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
ToyCooper82 scrie:unii vad doar puterea masini in secunde de suta nu si viraje! culmea la mare la Hotel REX dece nu am vazut un JCW sau GP? hmmm e prea ieftina pt ei? ca in reclama cu DUSTER? la valoarea lor
inca o chestie cum sa ia in considerare! numa cilindreea?
mai e turbina/compresorul, greutatea masini (aspect foarte important, raport CP/greutate)
+drag sau liniute , tipic american
![]()
apropos , MINI COOPER S e un "bolid" ???
DAmok scrie:ToyCooper82 scrie:unii vad doar puterea masini in secunde de suta nu si viraje! culmea la mare la Hotel REX dece nu am vazut un JCW sau GP? hmmm e prea ieftina pt ei? ca in reclama cu DUSTER? la valoarea lor
inca o chestie cum sa ia in considerare! numa cilindreea?
mai e turbina/compresorul, greutatea masini (aspect foarte important, raport CP/greutate)
+drag sau liniute , tipic american
![]()
apropos , MINI COOPER S e un "bolid" ???

CT-24-MYN
Macar ti-ai facut poftele?... Eu unul m-am simtit foarte ok pana sa incepa ploaia...dogarel scrie:Va multumesc pentru aprecieri. Nu credeam ca o sa arate asa de bine, in opinia mea, albe pe argintiu. ALB am spus...
La Tulcea m-au omorat crx-urile, un Del Sol m-a prins pe ultima suta, am batut o tigra, m-a batut o Solenza si am alergat o gramada de masini pe drum cu succes.
Acum imi este clar: MINI e pentru circuit 100%. Pentru drag e coplesita de alte rautati.
P.S. Doar a mea avea tot in ea. Restul masinilor aveau doar 1 scaun, bordul (nu toate) si cam atat.
P.S.: demontarea interiorului la Mini dureaza fix 20 min ( merita pentru genul asta de competitii )... nu cred ca ti-am spus cum rezoneaza evacuarea fara el...

P.S.: imi face placere ca iti apreciaza lumea masina cu noile jante

Din punctul meu de vedere a fost chiar ok pana s-a pus pe turnat.
Si asa intra in rezonanta bine de tot, daramite cu MINIu' gol...
Intoarce lumea capul dupa ea pe strada. Ma intreaba cum am bagat 19" pe ea
Si asa intra in rezonanta bine de tot, daramite cu MINIu' gol...
Intoarce lumea capul dupa ea pe strada. Ma intreaba cum am bagat 19" pe ea

- ToyCooper82
- Moderator
stai linistit ca si eu o perioada eram intrebat la fel, ori 18 ori 19 vedeau, dupa un timp ma tot uitam sa ma mai conving ca nu e cum zic ei! culmea tot 17 vedeam!
eu unu sunt inebunit dupa modelul asta de jante! asa ca tot ce pot sa iti urez: sa le porti cu folos, nu cumva sa le indoi!
eu unu sunt inebunit dupa modelul asta de jante! asa ca tot ce pot sa iti urez: sa le porti cu folos, nu cumva sa le indoi!

MINI Cooper R50,
S exterior
S exterior
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin