ajutor achizitionare mini

darksun
Moderator

Re: ajutor achizitionare mini

Mesaj de darksun »

io's scrie:nu, am si spus cat consuma, dar ca si raport performante/consum mi se pare excelent vis-a-vis de mini, daca ar consuma max 12 ar fi ok !

edit: nu despre consum incep sa ma razgandesc, inca nu sunt lamurit in totalitate ci despre problemele care pot sa apara, mai ales cu cutia de viteze, am sotie cu "talpa grea"
Nu insemana ca daca aceste probleme pot aparea o sa si apara. Plus ca daca iei 2005 ai sigur cutie Getrag si nu o sa ai ever probleme oricat ai trage de ea. Orice masina are bubu, acolo le ai pe toate acre se itnalnesc la MINI. TU crezi ca la altele nu ai bube majore ? Doar ca nu ai o lista la ele, atat! ;)

Cat depsre consum este maxim 12! MAXIM AM ZIS! :lol:
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
ToyCooper82
Moderator

Mesaj de ToyCooper82 »

pe langa consum nu ati specificat ca se parcheaza foarte usor! si in locuri mici unde cu alte masini vezi locul si te gandesti:" nu incap aici!caut altul."

dovada: :D It's a joke...or not? :P

MINI Cooper R50,
S exterior
catalinord
Viteza 3

Mesaj de catalinord »

io's, e foarte simplu ... la orice masina vrei sa iti cumperi daca mai intai te uiti pe forumuri sa vezi ce probleme are nu iti vei mai cumpara masina niciodata pentru ca toate au probleme, si probleme mari chiar, doar ca sunt diferite la fiecare. Tot la fel de simplu e cum a zis si Vali Mini e Mini deci nu o sa mai gasesti o masina ca Mini. Daca te uiti la consum nu lua Mini ca nu o sa fi multumit, daca virgula cauti o masina "fun" in adevaratul sens al cuvantului si o masina cu o tinuta de drum impecabila atat in oras cat si afara Mini ar trebui sa fie alegerea. Tot ce ti-as sugera eu este sa conduci un Mini (in comparatie cu VW sau opel, sau skoda - ma refer in banii astia de 10K) si o sa poti sa vezi diferenta. Mini al meu e din 2004 si nu am nici o problema cu cutia si am tras de ea mai ales la inceput, am si carait-o de cateva ori si inca nu are nimic. Orice masina ti-ai lua la mana a doua ai sanse sa bagi bani in ea asa ca totul depinde de ce masina vrei, adica ce iti trebuie la ce o vei folosi etc.
Bafta in cautari si sincer sper sa ramai la Mini.
BELIEVE . . .
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Am vazut pe autovit niste MINi numai bune de cumparat. EU tind sa cred ca gasesti ceva pe placut sotiei tale. ;)
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
Maria_Marin
Membru nou

Mesaj de Maria_Marin »

Eu personal as recomanda MINI oricui!
Nu eram pasionata de MINI, dar dupa ce mi-am luat masina, m-am indragostit de ea!
Este magica, e deosebita!
Dc ajunge sa-ti placa, o sa-ti placa forever!
Si este o masina performanta!
Eu am Mini Cooper ( cel de 1600). Consumul mixt pe care mi-l arata computerul este 8. Mie mi se pare ok, sunt f multumita!
In rest, am schimbat bucsele de pe spate de la bara stabilizatoare cand masina a facut 2 ani si 33000 KM pt ca batea pe stanga spate. Au costat 35 de ron la Bavaria.
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Maria nu uita sa ne prezinti masina insotita de poze la sectiunea dedica ei. :D
Imagine
ToyCooper82
Moderator

Mesaj de ToyCooper82 »

...si Maria nu a mai raspuns :(
MINI Cooper R50,