MINI alpeadria
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Re: MINI alpeadria
pai nu sunt 12 masini? adica vreo 24 de tricouri? sau mai sunt si "individuali"? 

- Grosos Antonio
- Viteza 6
Eu vreau M si vin singur! in rest daca se poate un al 2-lea mi-ar placea sa fie un XXXL sau XXL. Sa imi spuneti cand gasiti o oferta de pret! Multumesc!
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
MINIish
- cristi o'RAL
- Moderator
daaaaaa... am gresit eu! x2ZUZlub's scrie:pai nu sunt 12 masini? adica vreo 24 de tricouri? sau mai sunt si "individuali"?

si daca mai sunt doritori pe langa sa zica (multumim vali, dar tu intrai oricum in calcul

pana la urma sunt pe bani...nu?! deci si daca vreti 5 puteti sa comandati

fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

- cristi o'RAL
- Moderator
pentru cei care nu si-au sarbatorit ziua pe 5 mai, si nu numai, pentru cei care doresc sa se hidrateze in grup in perioada 4-6 iunie AC, am aflat direct de la sursa urmatoarele:
- in slovenia dupa ora 20 (sau 21) se inchid in magazine dulapurile cu material hidratant de tip CnH2n+1OH pana dimineata, in aceasta perioada materialul poate fi achizitionat doar din baruri (mult mai scump)
- ca pret hidratarea este comparabila cu cea de aici, si oricum nu merita achizitionata de aici pt ca s-ar putea sa fie probleme la vama.
- se zvoneste ca in ungaria ar fi mai ieftin acest material, dar nu e verificat.
- daca achizitionam din slovenia de la orice lant de hypermarket pana in ora 20 este perfect
Altfel recomandarile sunt:
- conduceti legal, orice amenda incepe de la 200E, nu exista posibilitate de spaga, e chiar mai rau daca incercati acest lucru
- e recomandat sa ne facem asigurare medicala, daca cumva se intampla ceva este fooooooarte scump
- trebuie sa ne cumparam vigneta pentru slovenia, pretul am inteles ca este undeva spre 15E maxim (nu stiu exact dar nu cred ca va fi asta problema) - se gaseste si la benzinariile din ungaria din apropierea granitei.
comitetu' sustine hidratarea organizata!
- in slovenia dupa ora 20 (sau 21) se inchid in magazine dulapurile cu material hidratant de tip CnH2n+1OH pana dimineata, in aceasta perioada materialul poate fi achizitionat doar din baruri (mult mai scump)
- ca pret hidratarea este comparabila cu cea de aici, si oricum nu merita achizitionata de aici pt ca s-ar putea sa fie probleme la vama.
- se zvoneste ca in ungaria ar fi mai ieftin acest material, dar nu e verificat.
- daca achizitionam din slovenia de la orice lant de hypermarket pana in ora 20 este perfect
Altfel recomandarile sunt:
- conduceti legal, orice amenda incepe de la 200E, nu exista posibilitate de spaga, e chiar mai rau daca incercati acest lucru
- e recomandat sa ne facem asigurare medicala, daca cumva se intampla ceva este fooooooarte scump
- trebuie sa ne cumparam vigneta pentru slovenia, pretul am inteles ca este undeva spre 15E maxim (nu stiu exact dar nu cred ca va fi asta problema) - se gaseste si la benzinariile din ungaria din apropierea granitei.
comitetu' sustine hidratarea organizata!
fbi special agent dale b. COOPER

Am fost astazi la prietenul meu cu steagurile si vestile sunt bune. ne poate face exact ce avem nevoie.
acum ramane sa ne decidem pe:
- forma dreptunghiulara sau triunghiulara
- dimensiunea (in foto aveti unul dreptunghiular cu latime de 23 cm si lungime de 32 cm si acelasi dreptunghiular caruia i-am indoit colturile ca sa obtinem triunghiul)
- pozitionarea - in partea de sus a antenei sau de jos sau pe toata antena. Din ce am observat la mine antena este foarte flexibila si la viteza se va curba foarte mult daca il putem in partea de sus (asa e mai frumos) - ajunge aproape in plan orizontal la peste 100 km/h
rog comitetul sa decida repede!
PS: steagurile sunt din partea casei
acum ramane sa ne decidem pe:
- forma dreptunghiulara sau triunghiulara
- dimensiunea (in foto aveti unul dreptunghiular cu latime de 23 cm si lungime de 32 cm si acelasi dreptunghiular caruia i-am indoit colturile ca sa obtinem triunghiul)
- pozitionarea - in partea de sus a antenei sau de jos sau pe toata antena. Din ce am observat la mine antena este foarte flexibila si la viteza se va curba foarte mult daca il putem in partea de sus (asa e mai frumos) - ajunge aproape in plan orizontal la peste 100 km/h
rog comitetul sa decida repede!

PS: steagurile sunt din partea casei

materialul hidratant e mai ieftin in ungaria.
NE putem opri la un Tesco de al lor unde sunt bune preturile.
cum credeti, eu oricum ma supun majoritatii!!
NE putem opri la un Tesco de al lor unde sunt bune preturile.
cum credeti, eu oricum ma supun majoritatii!!
- Grosos Antonio
- Viteza 6
la un steag comandat primim si un LUB?
).. Eu ma bag! Si la chestia de Hidratare nu va luati dupa Cristi ca triseaza la baut! El bea cel mai putin si imbata pe altii facandu-le diferite combinatii bomba ca si la Moeciu! Pentru ori ce eventualitate va rugam sa va luati singuri de unde vreti bautura. In ungaria e mai ieftin dar sa va schimbati forinti pentru ca la euro va fura in genere! La vama nu va face nimic daca nu aveti cantitati prea mari! Daca aveti cumparat si timbrat nu va zice nimeni nimic, pentru ca ati platit accizele la stat, ceea ce e legal! Eu am intrat cu mai mult de 2 lazi de bere de fiecare data si nu mi-a zis nimeni nimic! In italia daca intram pe autostrada, trebuie platita autostrada asa ca ar trebui sa aveti ceva euro la voi!

MINIish
MINIish
- Grosos Antonio
- Viteza 6
Legat de ce spune Lub, eu ma supun alimentarii din supermarket. Ne vedem unde putem cand putem!
MINIish
MINIish
- alinabiancapop
- Moderator
eu sunt de acord cu toate
numarul de pers care mergem in slovenia e 21, deci 21 tricouri, plus poate ar fi frumos sa avem cateva, 2-3, si pt organizatorii de acolo
masini 12...deci 12 stegulete, eu steguletul mi-l pun numai acolo tocmai pt ca indoaie antena la viteze mari si dupa drum lung poate sa ramana putin mai pe spate
in alta ordine de idei am facut viramentul catre cei din slovenia, deci au intrat banutii de la toti, maine cand am confirmarea de swift va pun si o copie aici.
numarul de pers care mergem in slovenia e 21, deci 21 tricouri, plus poate ar fi frumos sa avem cateva, 2-3, si pt organizatorii de acolo
masini 12...deci 12 stegulete, eu steguletul mi-l pun numai acolo tocmai pt ca indoaie antena la viteze mari si dupa drum lung poate sa ramana putin mai pe spate
in alta ordine de idei am facut viramentul catre cei din slovenia, deci au intrat banutii de la toti, maine cand am confirmarea de swift va pun si o copie aici.
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again