Intalniri MINI

Aici gasiti discutii si anunturi mai vechi
Scrie răspuns
darksun
Moderator

Re: Intalniri MINI

Mesaj de darksun »

Eu sambata sunt la Pitesti ca este tuning show deci mare haos! :lol: :lol: :lol: Daca e vremea frumoasa si vreti sa dati o tura la Pitesti ? Desi au zis ca vine frigul! Drift and sound. ;)
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

m-am lamurit cu ce tiganeala si cocalareala e la pitesti cand se aduna 5 masini tunate ... a fost weekendul trecut la Real nu stiu ce sarbatoare de 3 ani... nu mai am nevoie de asa ceva :)

m-am dus doar ca il stiu pe Necula si Porcisteanu... sa va pun si o poza cu ei :)
Fişiere ataşate
dansul lebedelor
dansul lebedelor
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Well, nu stiu cum a fost la real, dar se face la Euro Mall si data trecuta drift-ul a fost chair misto. Ca audienta este pestrita, asta este. ;)
Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

Ei bine... am fost... m-am dat... timpul meu oficial cel mai bun la challenge a fost undeva peste 30,xx s pe tur, cu Mini Cooper, astept ora 18-18:30 pentru rezultatele finale. Neoficial am mai dat cateva ture si am scos 29,5s.

Cel mai bun timp al zilei dintre concurenti a fost 28,88 dar nu stiu cu ce masina (nu era scris pe fisa de cronometraj), iar Claudiu David cu Mini Cooper S a facut cel mai bun timp pana am plecat eu 27,17s/tur

Va pun si cateva poze
Fişiere ataşate
DSC_9003.jpg
DSC_8944.jpg
DSC_8943.jpg
DSC_8920.jpg
DSC_8954.jpg

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

alte poze
Fişiere ataşate
DSC_9032.jpg
DSC_9031.jpg
DSC_9018.jpg
DSC_9016.jpg
DSC_9007.jpg

Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

N-au fost foarte multi azi... si oricum nu prea aveam dupa ce sa ii recunosc pe cei de pe site.

Eu vreau sa merg sambata dimineata sa mai casc gura (poate si maine)... poate ne vorbim cumva sa ne intalnim sa mergem mai multi.

Ce ziceti?

Imagine
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Cristi eu sunt maine la ora 1. Poate vi sa imi ti pumnii! Felicitari pentru participare si pentru pozele de nota 11!!

GO MINI!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;)

Cate ture te-ai dat sau cat timp ? :geek:
Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

Se pleaca de undeva din lateral de dupa START, faci prima tura "de incalzire", dar in momentul cand treci prin dreptul liniei de START / FINISH incepe cronometrarea (practic nu apuci sa faci un tur complet... dar nu e mare pierdere). Dupa 3 ture complete trebuie sa te opresti si sa iesi (e cam greu cu numaratul dar iti cam fac ei semne sa te opresti... tre sa fii atent ca tre sa te opresti cam din scurt)

Deci iti ia cam doua ture de fapt sa te obisnuiesti cu traseul, si apoi sa incerci in 2 sa scoti un timp bun. Nu tre sa ii dai tare din prima ca e foarte strans si ingust traseul (e de karting) si risti sa dai in gard sau cauciucuri la iesirea din curba larga de la START/FINISH.

O sa incerc sa ajung maine la 10 poate il prind si pe Vali si sa stau si pana ajungi tu. Dar cred ca daca vii mai repede te poti da pentru ca sunt multe spatii goale.

Daca ma vedeti pe acolo cu AG 40 RAL sa imi spuneti ca sunteti de pe mymini ca altfel nu stiu cum va recunosc. Doar pe Vali il stiu pt ca m-am intalnit cu el.

Bafta maine!

Imagine
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Eu pe la 11:30 sunt acolo. Deci s-ar putea sa ne vedem! :mrgreen: Ms de info, 3 ture e cam putin... ma asteptam macar la 30 de minute de invarteala... :evil:

E sa vedem ce iese maine, eu ma dau cu masina lor ca nu am MINI, ca intra si cu fiesta mea dar nu cred ca ma lasa! :lol: :lol:

Sa vedem ce poate noul cooper s, nu am condus ever nici vechiul nici noul cooper s. :cry:

PS. Nr meu este AG - 19 - DVD! :mrgreen: Poti sa-mi lasi pe PM nr tau de tel si te sun! :roll:
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Ce ma roade pe mine cel mai tare,e ca o planetara imi cam face figuri... :cry: Sa vad cum se va comporta in prima tura,sper sa nu fiu nevoit sa abandonez.Din pacate cu volanul bracat stanga in aceleratii puternice planetara imi bate,ori o las mai moale asa de dragul participarii,ori abandonez. :oops:
Imagine
Scrie răspuns