daniel e...
darksun ?
@darksun: nu ai reusit sa ma convingi. crede-ma ca am mai consdus si alte masini cu motoare pe benzina , cu cilindree mai mici sau mai mari si asa ceva nu am intalnit decat daca era o problema. poate e o problema normala la mini sau un bug al marcii. problema persista pana acul la temperatura ajunge aproape la jumatate (adica acolo unde sta cand e motorul cald) hai sa zic pana motorul atinge temperatura de 50-60℃. daca facea putin/o data/de 2 ori nu era problema dar parcurg cred 2 km asa si nu e placut, e chiar deranjant. daca opresc la o cedeaza nu pot sa plec mai tare (acolo unde as avea loc s-o fac) decat daca turez motorul peste 2mii rpm altfel imi da in nas.
dar daca toti spuneti ca asa va fac masinile inseamna ca asa trebuie sa faca, o sa ma obisnuiesc cu ea asa si cu asta basta

da' nu-mi place
PS: deci ca sa nu se faca confuzie mai repet odata.
masina cand e rece intre turatiile motorului de 1400rpm si 1800 rpm nu se mai accelereaza liniar, parca o gatuie cineva, parca ii opreste benzina, parca balbaie cand vreau sa accelerez la acea turatie. in rest merge exemplar, liniar, nu are momente cand tinde sa moara asa cum spunea un coleg mai sus, nu fluctueaza ralantiul...nimic, iar dupa ce ajunge la temperatura optima de functionare (80-90℃) ba chiar mai devreme (pe la 60-70) aceasta problema dispare.