Experiente la service

Scrie răspuns
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Re: Experiente la service

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

pheonix scrie:Pentru cei interesati, MHS deschide service si in Craiova. Trebuiau sa inceapa de la 1 octombrie, dar am inteles ca au mai amanat pentru 2 saptamani.

Sa speram ca o sa faca treaba buna!

Oare unde or fi facut pregatirea profesionala?La ce service de cartier? :lol:
Imagine
Sharpe
Veteran

Mesaj de Sharpe »

HUOO MHS !!!!!
traiasca Contempo!!!!!
si eu sunt din Bucuresti :lol:
P.S.
am auzit ca cel mai bun mecanic de BMW ar fi in Brasov!!!???
.......ghost...
remus_vl
Membru nou

Mesaj de remus_vl »

Am fost si eu la Contempo cu mititica, si misterul a fost rezolvat. In fara de preturi (doar e reprezentanta bmw), restul e ok. Si oricum s-a vazut ca au cunostinta despre MINI si despre masini, au reusit sa ma faca fericit :))
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

remus_vl scrie:Am fost si eu la Contempo cu mititica, si misterul a fost rezolvat. In fara de preturi (doar e reprezentanta bmw), restul e ok. Si oricum s-a vazut ca au cunostinta despre MINI si despre masini, au reusit sa ma faca fericit :))
Foarte bine. Ce ti-au reparat ?
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
remus_vl
Membru nou

Mesaj de remus_vl »

Mufa de la clapeta de acceleratie. Aveam aceleasi simptome ca si Vali, dar se pare ca nu a fost acelasi defect, sau da, tot o mufa dar nu aceiasi. Au trecut deja 3 zile si nu a mai facut nimic. Sper sa nu mai ma supere daca vrea sa ii acord atentie si cate un mic cadou.
agy
Viteza 3

Mesaj de agy »

Am avut si eu o experienta azi la servis-ul Mercedes. Am ales Mercedes pentru ca sunt mai prompti si mai degajati decat Bavaria. Bavaria sunt mai nesuferiti, mie cel putin asa mi s-a parut! Am fost pentru o zgarietura si infundatura facuta de niste copii idioti care se jucau cu caruciorul pe strada si au aterizat in usa din dreaptra. :evil: :( Am sa va anuntz cum s-au purtat cei de la Mercedes cel putin azi mi-au facut o parere foarte buna, cum mi-au facut de fiecare data! :) :)

Agy te rog sa scri corect si fara prescurtari, astfel colegii forumisti vor intelege mai bine posturile tale. Foloseste te rog semne de ortografie.Multumesc frumos, Dark.
63AGY
bogdan.vartic
Membru nou

Mesaj de bogdan.vartic »

Un pic pe langa subiect..

Masinile care inca sunt in garantie isi pot executa reviziile si lucrarile de mecanica sau tinichigerie in service-urile autorizate, respectiv prin dealerii Automobile Bavaria : MHS, Contempo, Autotransilvania, etc (lista o gasiti pe site-ul lor). Nu stiu inca de vreun alt service autorizat de MINI.

Cele care au garantia expirata pot face toate aceste lucrari la orice service care dispune de tehnologia necesara diagnosticari. Recomand Best Service (http://www.topautoserv.ro/best-service- ... s-465.html) unde unul dintre investitori detine un JCW, iar in familie mai exista un Cooper S. Este unul dintre pasionati, si cred ca este membru in acest forum.

Recomand cu incredere service-urile din Ungaria si Austria. Dar cheluielile sunt doar cu 20-30% mai mici decat la Bavaria, de exemple. So, u do the math...

In mare... masinile produse dupa 2006 au probleme pe vreme rece cu bucsile pe spate. Cele fabricate intre 2004-2006 sunt, in general, niste masini foarte bune. Iar principala problema a micilor voastre masini sta in trenul de rulare, insuficient adaptat la minunatele noastre drumuri.

Ce ma bucur ca traiesc in Romania..
MINI addict since 2006MINI addict since 2006
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Cumva Mihai? :D
Imagine
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

bogdan.vartic scrie:Iar principala problema a micilor voastre masini sta in trenul de rulare, insuficient adaptat la minunatele noastre drumuri.

Pai care masina e facuta pt craterele de la noi... Poate loganul, sa nu mai vb de o masina cu suspensie rigida! :?
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
bogdan.vartic
Membru nou

Mesaj de bogdan.vartic »

Intr-adevar, problema este la noi, nu neaparat la producatorii auto..
darksun scrie:
bogdan.vartic scrie:Iar principala problema a micilor voastre masini sta in trenul de rulare, insuficient adaptat la minunatele noastre drumuri.

Pai care masina e facuta pt craterele de la noi... Poate loganul, sa nu mai vb de o masina cu suspensie rigida! :?
MINI addict since 2006MINI addict since 2006
Scrie răspuns