Probleme uzuale MINI
Re: Probleme uzuale MINI
alte idei legate de chitait? nu prea vreau sa comand un tampon de cutie degeaba
'02 Cooper - for fun BACK TO US
, replaced by '07 320d touring - for Sasha 

eu am R56 S si am urmatoarele probleme ... este rigida raaaau
glumesc ...
eu am un zgomot ciudat in spate, pare ca ar fi ceva slabit, sa denivelari usoare, cred ca este haion-ul sau ceva in zona aia ...
nu stiu daca exista un topic pe tema, ce ati adauga la un mini ...
ma enerveaza ca nu ridica sau lasa geamurile din cheie
ma enerveaza semnalizarea, as fi vrut ca la bmw, dai odata scurt si semnalizeaza de cateva ori si se opreste
ma enerveaza ca nu ai mai multe trepte de intermitent pentru stergatoare
ma enerveaza stergatoarele ca la 200 km fac ca toti dracii, tremura ca toate alea si nu sterg bine
ma enerveaza ca daca ai apa pe masina si deschizi usa intra multa apa in masina, se prelinge cumva pe stalp parbriz si intra in masina, am patit o de mai multe ori, inclusiv astazi
ma enerveaza ca volanul se regleaza cu tot cu turometru si ca in anumite pizitii nu-l mai vezi in totalitate, special partea de jos, cea electronica
etc,

eu am un zgomot ciudat in spate, pare ca ar fi ceva slabit, sa denivelari usoare, cred ca este haion-ul sau ceva in zona aia ...
nu stiu daca exista un topic pe tema, ce ati adauga la un mini ...
ma enerveaza ca nu ridica sau lasa geamurile din cheie
ma enerveaza semnalizarea, as fi vrut ca la bmw, dai odata scurt si semnalizeaza de cateva ori si se opreste
ma enerveaza ca nu ai mai multe trepte de intermitent pentru stergatoare
ma enerveaza stergatoarele ca la 200 km fac ca toti dracii, tremura ca toate alea si nu sterg bine
ma enerveaza ca daca ai apa pe masina si deschizi usa intra multa apa in masina, se prelinge cumva pe stalp parbriz si intra in masina, am patit o de mai multe ori, inclusiv astazi
ma enerveaza ca volanul se regleaza cu tot cu turometru si ca in anumite pizitii nu-l mai vezi in totalitate, special partea de jos, cea electronica
etc,
cred ca te enerveaza ca este facuta de BMW dar nu este intru totul un BMWcri cri scrie:eu am R56 S si am urmatoarele probleme

si pe mine!

"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
ACS C30 - gone
D22 for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT

ACS C30 - gone
D22 for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT

bai, nu inteleg dc nu au pus aceste optiuni, pana mea, le aveau deja, nu cer sa se inventeze roata ...
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
totu depinde de dotarille masini 

Mini Cooper S - John Cooper Works - 2006 (R53)
TM-75-JCW
viewtopic.php?f=11&t=2744
Mini Roadster - John Cooper Works - 2012 (R59)
TM-90-JCW
E-mail: [email protected]
TM-75-JCW
TM-90-JCW
cri cri daca nu iti mai place masina, de ce nu o donezi la cineva care chiar isi doreste una indiferent ce model ii sau ce optiuni are
*glumeam*

Mini Cooper S - John Cooper Works - 2006 (R53)
TM-75-JCW
TM-90-JCW
TM-75-JCW
TM-90-JCW
Si la noi!Vali Iovi scrie:La mine se deschid geamurile si trapa din cheie.

p.s.Pe primul MINi l-am condus aproape 2 ani fara turometru

semnalul nu este, dai de el scurt si semnalizeaza o singura data, ca sa semnalizeze continuu trebuie sa dai de el pana jos ...luk scrie:Si la noi!Vali Iovi scrie:La mine se deschid geamurile si trapa din cheie.Chiar si la R50 se deschideau din cheie, si se inchideau cand bagai cheia in portiera. Semnalizarea e asa cum spui tu ca ai vrea sa fie (sau poate nu am inteles bine
); in plus, la stergatoare imi place ca atunci cand opresti in trafic, revin la o treapta inferioara. Poate e chestie de setari.
p.s.Pe primul MINi l-am condus aproape 2 ani fara turometru. Probabil e chestie de obisnuinta.
la bmw, dai de el osata si semnalizeaza de 5 ori dupa care se inchide singur
la bmw, poti seta 2 3 viteze pe intermitent, revenirea la o treapta inferioara cu masina pe loc este la bmw din 97, am avut eu o pizica din 97 si era asa ...
pana mea, avea sistemele, dc nu le-au folosit ?!