tudor scrie:In austria sunt persecutat din cauza ca am numere de RO. Partea proasta e ca nu sunt singurul

Nu am luat nici o data amenda in afara ... Care sunt "pasii" ? De ex in cazul tau, austriecii trimit amenda la Politia Romana, ii instinteaza ca ai incalcat legile de circulatie la ei in tara si sa te amendeze? sau... ?
Te intreb pt ca am o cunostinta... cetatean neamt... insa traieste in Ro de prin '95... Conduce in toata Europa, in general are afaceri in tarile mai subdezvoltate, deci e obisnuit si cu traficul nasol

... insa mi-a zis (si am vazut si cand am fost cu el cu masina si ne-a oprit politia) ca nu prea au ce sa-i faca politistii..
De ex eram in Bucuresti... si nu mergea ff drept ..mirosea a bautura ... ne-a oprit politia... Masina era un S clase inmatriculat pe firma din Ro, el cetatea german... a dat pasaportul si actele masinii... au inceput politistii "ca de ce ocupa 2 benzi de mers...ca sa sufle in fiola...vai de mine ...amennddaaa" ... si el le-a zis ... "ok, scrieti amenda, trimiteti amenda in Germania...va costa mai mult trimisul pana acolo decat valoarea amenzii... voi nu castigati nimic si eu oricum nu o sa fiu amendat".
Nemtii nu isi amendeaza cetatenii pt incalcarea legilor in alte tari...mai ales in tari mai slab dezvoltate...pe motivul ca ... neamtul e obisnuit cu sosele, cu civilizatie...si bineinteles ca, cand vine in Ro si vede 1 banda pe sens, gropi etc...se socheaza si face greseli de soferie
Tu cum faci ? platesti amenzile pe loc? Ai rezidenta/cetatenie acolo si ti le trimit acasa? ....
2 x VW Beetle. Looking for a MINI Countryman S