1. Nu insist sa vin la Buc, dupa cum ti-am mai spus. Nu merg doar in Buc, merg in toate orasele din Ro si pot sa spun cu mana pe inima ca Bucurestiul din puctul de vedere al mentalitatii si traiului clasei de mijloc este la acelasi nivel cu orasul Calarasi…am spus clasa de mijloc pt ca aceasta conteaza.
2. Asa cum am mai spus si ma repet, eu nu locuiesc in Buc, deci nu vad de ce ma compari cu "altii din provincie care au venit la Buc sa reuseasca" (ce-ti ofera Buc si Clujul nu, ca sa reusesti ?), sau ca "vin la Buc pt bani" si nu in cele din urma ca "insist sa vin la Buc"

Vin la Buc in vizita a putea spune (3 zile intregi pe saptamana), pt ca unele firme cu "renume" din Buc s-au dovedit incapabile in repetate randuri sa ofere serviciile care pretind ca stiu sa ofere (deci pana la urma unde e profesionalismul angajatilor din capitala? ..caiera.. ?) Nu am delegatii doar in Buc, doar intamplarea a facut ca in aceasta perioada sa nimeresc in saracia asta de oras si am lasat si eu pe forum, o parere clujenilor, dupa ce am ajuns acasa…deci NU Bucurestiul ma plateste, nu vin acolo pt bani, contractul meu de munca e inregistrat la ITM CJ, de la Cj primesc banii

3. Zici ca e mai bine in Buc in ultimii ani "poate pt ca e criza si au mai plecat unii si altii prin orasele din care au venit”. Nu cred asta … Statisticile arata ca au venit mai multi in ultima perioada din provincie si ca au parasit capitala chiar bucurestenii, in favoarea comunelor din zona, fiind nevoiti sa plece din cauza timpului pierdut in trafic si astfel neajunsurile familiei …Cei din oarece comune si sate din provincie, probabil dupa ce au vazut ca a reusit Ogica in capitala… ei de ce sa nu reuseasca?

4. Tu compari cate sali de sport avea Clujul acum 5 ani cu nr de sali care il are Buc acum ? ..pt ca nu inteleg… eu vorbesc despre prezent, tu imi zici de acum 5 ani

5. Ziceai ca de ce nu imi dau demisia daca nu imi place ca vin la Buc si sa-mi caut un job permanent in Cj; ca sa-ti raspund si la aceasta intrebare asa cum am incercat sa te lamuresc in fiecare caz in parte…. Datorita faptului ca jobul actual implica ff multe delegatii, am hotarat sa fac acest sacrificiu (plecarile dese in delegatii) inainte de intemeierea unei familii…si cu siguranta aceasta experienta imi va folosii pe viitor. Referitor la delegatiile in Buc, inghit, inchid ochii, insa asta nu inseamna ca nu-mi formez o parere....si traiesc cu speranta ca urmatoarea delegatie sa nu fie tot in Buc.
Din cate am inteles Cristi, tu ti-ai dat cu parerea despre Cj si ai vazut doar centrul, noaptea...cateva minute. Ai intrat intr-un club?...daca tot ziceai ca e moarta viatza de noapte si nu ai ce face... Pe langa asta, cateva cluburi (chiar cele mai ok in afara de Diesel) nu sunt in centru.
Eu am fost in tot Buc, din 2005 incoace, am vazut toate zonele „spumoase” din Ferentari, Rahova, Militari, Lipscani, Pantelimon, vestita Pipera cu fosele sale septice, Piata Victoria, Obor samd …deci am o privire de ansamblu, pot sa-mi dau cu parerea.
Pana la urma, tot nu mi-ai raspuns la o intrebare: ce imi ofera Bucurestiul in plus fata de ce mi-a oferit si imi ofera acum Clujul? (si nu repeta faza cu banii, pt ca nu lucrez in Bucuresti, nu sunt platit de bucuresteni)
Oricum cine a avut de a face in ambele orase stie raspunsul: nimic!
Astept raspunsul tau, poate o sa ma luminezi

Dialogul meu in aceasta discutie se sfarseste aici, pt ca nu are rost sa ne tot contrazicem, daca tu necunoscand orasul Cluj, oportunitatile, nivelul de trai etc …doar arunci vorbe-n vant insa nu poti da niste exemple concrete atunci cand e cazul.
@ Sharpe: Dieselul era si pe vremea cand eu eram in grupa mica la gradinita…si sa sti ca am prins pionieratul J Am poze cu vechiul Cluj; inca din 1936 in locatia Diesel era berarie… Si pe vremea lui Ceausescu tot berarie a fost.