Intalniri MINI
Re: Intalniri MINI
DECI SAMBATA SAU DUMINICA?
RAZVAN
PS. NOI PUTEM SI SAMBATA SI DUMINICA, APROPOS SUNTETI NUMAI BAIETI?, MASINA E A SOTIEI DAR SUNTEM FANI AMANADOI, TOTUSI NU CRED CA E CEA MAI BUNA IDEE SA VINA DOAR 1 FEMEIE LA INTALNIRE..
PROPUNERE:
BUCURESTI.
Te rog sa nu mai folosesti CAPS! Multumesc, Dark.
RAZVAN
PS. NOI PUTEM SI SAMBATA SI DUMINICA, APROPOS SUNTETI NUMAI BAIETI?, MASINA E A SOTIEI DAR SUNTEM FANI AMANADOI, TOTUSI NU CRED CA E CEA MAI BUNA IDEE SA VINA DOAR 1 FEMEIE LA INTALNIRE..
PROPUNERE:
BUCURESTI.
Te rog sa nu mai folosesti CAPS! Multumesc, Dark.
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Daca mai vin fete contati si pe mine, i'm in 

Deci um preferati ? Pe lumina sau la adapostul intunericului ?
Sa stim cand. Eu zic maine (duminica).

Sa stim cand. Eu zic maine (duminica).
~ Think MINI! ~ 

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Mai sunt fete, adica inca o Bianca.
azi pe la 17.00 -18.00 in fata Academiei Militare, ar fi superr sa tragem si niste poze, sau la univesitate in rond la BCR sunt suficiente locuri de parcare si putem merge si la o cafea.
Razvan
azi pe la 17.00 -18.00 in fata Academiei Militare, ar fi superr sa tragem si niste poze, sau la univesitate in rond la BCR sunt suficiente locuri de parcare si putem merge si la o cafea.
Razvan
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Vali Iovi scrie:Din pacate sunt disponibil dupa ora 19Duminica putin probabil sa pot veni.

pai stam ceva acolo, te asteptam pana la 20.00
razvan
razvan
Eu sunt de acord sa ne vedem la 17 la academia militara!BIANCA scrie:Mai sunt fete, adica inca o Bianca.
Razvan

~ Think MINI! ~