TM 82 TOY
- alinabiancapop
- Moderator
Re: TM 82 TOY
si cu pozeleeeeeee!!!!!!!
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
- ToyCooper82
- Moderator
trebuia sa imi respect termenul meu intarziat! doar imi sta in caracter! nu?:P
totul a venit prin surprindere! 27 anisori am facut! nici nu simt ca am atat!
dupa mi s-a cantat LA MULTI ANI am suflat in lumanari! brrrrr ma iau fiori
cu asta mi-ati facut-o ! nu am cuvinte (filmuletul si cu celelalte cadouri SUPERBE vine maine ca a fost filmat de altcineva si nu era de gasit zilele astea) rog indurare!
dupa ce am vazut pozele de pe "feisbuc" acuma stiu ce am pierdut! 
si cei din CT nu a fost mai prejos si s-au lasat condusi de imaginatie si au creat ceva unic! o urare MINIunata: va multumesc Agy,Stef_Ct,Mok,Luk,Khuti,Dogarel s.a.m.d. Tot tinutul marinesc! aici Alina Bianca Pop si cu mandra mea Gabrielle au complotat chiar din aprilie de la moeciu pt cadoul de ziua mea! incredibil au reusit! te tin eu minte Alina!
evenimentul s-a intamplat ca a participat la acest cadou si D4niela (stai linistita ca si tu iti primesti "portia"
) m-au retinut in parcea de la domiciliu pana sa vina D4ana cu pachetul ambalat si m-au pus sa il desfac in fata blocului, eram putin sceptic sa mai fie un cadou avand in vedere cate am primit! si culmea dupa dezpachetari necontrolate (era bine prins cu scoth) am descoperit tabloul cu pricina, un MINI Mk2 JCW British Green pictura, o creatie superba a la Alina imaginatie...; mi-am promis ca am sa il car cu mine pt a fa lua autografele ce trebe puse pe el! nu scapa nimeni asa usor! I'l HUNT U DOWN, like RABBITS! Darrrhhhhh 
.
si acuma cadoul ce mi l-am facut mie (vali nu mai esti singur in trafic acum sunt 2, asteptam si pe altii
)
las pozele sa vorbeasca, critici si carcotasi sa se arate! mi-e oricum imi place!
Va prezint Za New Toy in Town Gabrielle mandra de realizarea ei cu ajutorul comitetului myMINI.ro
P.S.: revin pe alt topic cu cadourile si filmarea!
P.S. for Dogarel: vorba ta pe Feisbuc: "Ce si-ar dorii Toy-ul? R: un compresor!"
P.S.2: ...chiar daca o trecut ziua mea, si culmea nu a fost doar 1 zi! ci mai multe
m-ati facut sa lacrimez de bucurie, oficial va spun ca sunt foarte incantat de voi si pt ca v-am cunoscut, va imbratisez, va multumesc si va iubesc! voi sunteti mai mult decat toate cadourile primite 
totul a venit prin surprindere! 27 anisori am facut! nici nu simt ca am atat!

si cei din CT nu a fost mai prejos si s-au lasat condusi de imaginatie si au creat ceva unic! o urare MINIunata: va multumesc Agy,Stef_Ct,Mok,Luk,Khuti,Dogarel s.a.m.d. Tot tinutul marinesc! aici Alina Bianca Pop si cu mandra mea Gabrielle au complotat chiar din aprilie de la moeciu pt cadoul de ziua mea! incredibil au reusit! te tin eu minte Alina!

.
si acuma cadoul ce mi l-am facut mie (vali nu mai esti singur in trafic acum sunt 2, asteptam si pe altii

las pozele sa vorbeasca, critici si carcotasi sa se arate! mi-e oricum imi place!

Va prezint Za New Toy in Town Gabrielle mandra de realizarea ei cu ajutorul comitetului myMINI.ro
P.S.: revin pe alt topic cu cadourile si filmarea!
P.S. for Dogarel: vorba ta pe Feisbuc: "Ce si-ar dorii Toy-ul? R: un compresor!"

P.S.2: ...chiar daca o trecut ziua mea, si culmea nu a fost doar 1 zi! ci mai multe

MINI Cooper R50,
S exterior
S exterior
- alinabiancapop
- Moderator
Felicitari toyule !!!! Ti-a iesit super jucaria , o schimba complet !!!!!!!!
Open your mind ! 

- cristi o'RAL
- Moderator
toiule ce gras esti...
PS: misto oglinzile

PS: misto oglinzile

fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

- ToyCooper82
- Moderator
- cristi o'RAL
- Moderator
toiule ce fluffy gras esti

fbi special agent dale b. COOPER

- ToyCooper82
- Moderator
off off tre sa te invatz de la abecedar, vad ca nu intelegi
! if I must!?
carcotas mic ce esti, sigur tu esti fartele lu STIG, ala e alb tu esti negru, ala nu vb tu vb mult!
))
oricum te prinde bine, mai am o sugestie, dau vina pe lentilele de la aparat foto, distorsioneaza imaginea si ma face gras
nah!

MINI Cooper R50,
S exterior
S exterior
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin