Un sfat va rog
-
- Viteza 1
Un sfat va rog
Mi-am luat un Mini Cooper 2005 1.6, si vreau sa ii schimb evacuarea. Imi puteti da niste site-uri de referinta? Caut peste tot si ce mi-a placut am gasit in America, sau Germania cu 700 euro. Multumesc
*Mania = MINI*
- cristi o'RAL
- Moderator
Re: Un sfat va rog
gasesti pe forum site-uri cu piese mini din lumea intreaga, site cu tobe de carbon (tobecarbon.ro) , site cu evacuari complete de inox (ministuner.ro), borla, sebring, magnaflow, etc... GOOGLE
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Pai poate iti prezinti si tu masina , pana sa ii schimbi evacuarea 

Open your mind ! 

-
- Viteza 1
Dupa 14 sept promit sa ii fac o prezentare. Am dat o comanda la un set de jante John Cooper Works de 17 si un set de anvelope aferent.khuti scrie:Pai poate iti prezinti si tu masina , pana sa ii schimbi evacuarea

*Mania = MINI*
- ToyCooper82
- Moderator
depinde ce iti doresti la o evacuare daca urmaresti aspectul sau performantele!?
vorba lui criSTIG Google e sfant!
si ar fi mai bine daca ti-ar prezenta masina! asa am putea discuta pe poza direct ce anume te intereseaza!
si ar fi mai bine daca ti-ar prezenta masina! asa am putea discuta pe poza direct ce anume te intereseaza!

MINI Cooper R50,
S exterior
S exterior
-
- Viteza 1
Mersi de bunavointa dar am gasit deja, sapt asta urmeaza sa imi soseasca si toba si mi-am luat si un sistem audio nou nout.ToyCooper82 scrie:depinde ce iti doresti la o evacuare daca urmaresti aspectul sau performantele!?

*Mania = MINI*
nu te credemMiniManiac scrie:Mini-ul in prezent e british green cu top si oglinzi albe si dou stripes-uri albe pe capota.

(MINI ,pe forum, se scrie cu litere mari )

- alinabiancapop
- Moderator
MiniManiac scrie:Mersi de bunavointa dar am gasit deja, sapt asta urmeaza sa imi soseasca si toba si mi-am luat si un sistem audio nou nout.ToyCooper82 scrie:depinde ce iti doresti la o evacuare daca urmaresti aspectul sau performantele!?
si ar fi mai bine daca ti-ar prezenta masina! asa am putea discuta pe poza direct ce anume te intereseaza!Acuma sunt insa intr-o cumpana: eu am o pasiune foarte mare pentru culoarea negru-mat si ma gandesc daca sa o fac asa sau nu. Mini-ul in prezent e british green cu top si oglinzi albe si dou stripes-uri albe pe capota.
negru mat e foarte foarte misto!!!! insa nu e o vopsea pt Romania unde e plin de praf, plin de pietre pe drum. e o vopsea foarte pretentioasa, eu una nu iti recomand. am vazut un BMW facut asa si avea o gramada de zgarieturi pe el
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
-
- Viteza 1
da stiu ce zici. si eu am mai vbit cu oameni si imi ziceau ca e pretentioasa...si mai e o chestie, pentru vopseaua asta iti trebuie si o vopsitorie foarte ca lumea..ca si acolo se poate zgaria lejer. Nu stiu, pana la urma cred ca o sa ii investesc in altceva legat de MINI.
*Mania = MINI*
-
- Viteza 1
o sa ma credeti in curand cand voi posta poze cu elmok scrie:nu te credemMiniManiac scrie:Mini-ul in prezent e british green cu top si oglinzi albe si dou stripes-uri albe pe capota.![]()
(MINI ,pe forum, se scrie cu litere mari )

*Mania = MINI*