Sistem GPS pe MINI

Luci
Viteza 2

Sistem GPS pe MINI

Mesaj de Luci »

Vreau sa montez un sistem de monitorizare prin GPS pe masina.
Eu am gasit site-ul asta http://www.alarma.ro/ro/
Stie cineva mai multe detalii despre acest subiect ? Sau ce alte metode antifurt mai stiti ? :)

Am un garaj, care e facut la subsol-ul blocului, cu acces din scara blocului sau pe poarta(cu telecomanda). Poate sa intre cam oricine doreste acolo , alarma nu se aude de acolo, paznic nu vor ceilalti care detin garaj, m-am gandit sa montez o camera de supravegheat care sa fie indreptata pe masina dar e fix 0 in caz de ceva. Deci, in concluzie am garaj da n-am :lol: in fata blocului a slefuit unu bara fata ca sa iasa din parcare si vecina s-a trezit cu stalpul de rezistenta de la usa indoit...deci sunt multi "soferi" pe aici.
Astept solutii "care are care n-are"
darksun
Moderator

Re: Sistem GPS pe MINI

Mesaj de darksun »

Pai pui GPS pentru ce ? Daca ai GPS crezi ca te feresti de micile surprize neplacute cu bara/usa/plafon/aripa/stop/far spart/zgariat/zcorojit. Cel mai simplu e casco. Si daa e ceva te duci si repari pe casco. In rest si daca o fura (desi ma tare indoiesc ca ori se baga la dastea foarte ieftin gen dacia ori foarte scumpe gen BMW de 80 000+ mii euro), stiu aia ce sa faca sa scoata GPS de pe ea.

Parerea mea...full casco fara piele.
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
Scrie răspuns