Chat

Scrie răspuns
bogdan.vartic
Membru nou

Re: Chat

Mesaj de bogdan.vartic »

Luni, la Club Masha (Piata Lahovari) ma gasiti intre orele 17-22,23 sau cand ne-o veni cheful sa mergem acasa.. :D
Din pacate, conditiile de criza ma restrictioneaza si pot sa ofer doar primul rand de bere :(
Genul programului : after work.
MINI addict since 2006MINI addict since 2006
Ezzo
Viteza 2

Mesaj de Ezzo »

am inceput sa impart "flyere" cu vedi.vidi.mini
sa vedem cat de receptivi sunt Timisorenii............
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

Thumbs up! :mrgreen:
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Ezzo scrie:am inceput sa impart "flyere" cu vedi.vidi.mini
Foarte frumos! Bravo Ezzo! :mrgreen:
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

Ezzo scrie:am inceput sa impart "flyere" cu vedi.vidi.mini
am lasat si eu vreo 5 aici la birou unde e plin de MINI ale astora de la Pro TV... dar degeaba... nu a crescut nr membrilor... sunt prea figuranti astia...
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
catalinord
Viteza 3

Mesaj de catalinord »

Eu zic ca trebuie sa facem o campanie serioasa ca daca impartim 100 de fluturase e imposibil ca macar 10-15 sa nu se inscrie, si poate vorbim si cu Stef sa monitorizeze un pic site-ul sa vedem macar cati vizitatori noi au intrat pe site ca macar sa stim daca e lumea de vina ca nu vrea sa se inscrie sau poate treaba cu fluturasele nu da roade si trebe sa ne concentram altfel sa promovam clubu. Si evident, poate ne afisam mai mult ca virgula club ca dupa parerea mea si asta e important.
BELIEVE . . .
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

Hihi.. revenind la organizat ceva pentru vara urmatoare. Tare as avea impresia ca putem bate la capitolul distractie ceea ce a facut importatorul cu MINI 50 :D Sa curga ideile! :lol:

Stiu ca vara este desoebit de greu sa se gaseasca un numitor comun in ceea ce priveste o intalnire din cauza concediilor. Insa tocmai de aceea as propune ca o adunare sa aiba loc in mijlocul tarii, la brasov. Ma gandesc sa dureze 3 zile (minim 2), in care sa facem diverse trasee prin diverse orase. Apoi, sa fie concursuri cu diferite cateogrii, gen: cea mai rapida parcurgere a unui traseu dat (pe diferite categorii de motorizare), cel mai frumos MINI/cel mai MINI dintre MINI-uri, cel mai original MINI, cel mai simpatic echipaj, un premiu pentru Stef :)) etc. Apoi, seara, sa fie de iesit in ceva localuri faine si dormit la ceva pensiuni frumoase (ca sa nu coste foarte mult... sunt student :)) ).

Ma gandesc ca undeva pe la 200 - 250 km/zi putem face fara sa obosim prea mult. Oricum, sa fie cu opriri in diferite locuri interesante.

Evident, ar trebui si premii. Iar aici ar putea contribui importatorul. El isi face reclama (punem in local unde mergem si in poze bannere), iar in schimb ne da tricouri si sepcute. Asta daca nu l-ar interesa ca spre ex la BV sa ne ajute cu o MINI-expo :D

Apoi ar fi interesant ca ceva grup petrolier sa ne sponsorizeze cu cateva zeci de litri de benzina in schimbul de a lipi eventual pe masini ceva stickere cu acesta. Sau sa punem bannere, sa apara pe flyere etc.

Ce ar fi fain, sa ne permitam sa invitam ceva trupa de muzica gen jazz sau ceva stand-up comedy. Oare cat ar costa asa ceva? Eventual sa punem si o mica taxa de participare (gen 20, 25 ron)??
luk
Viteza 6

Mesaj de luk »

macar sa stim daca e lumea de vina ca nu vrea sa se inscrie sau poate treaba cu fluturasele nu da roade si trebe sa ne concentram altfel sa promovam clubu.
Din 10-12 fluturasi impartiti in Ct, s-au inscris 2 persoane (sau cel putin atat stim noi). Ma gandeam ca poate proprietarii de MINI nu i-au gasit, sau pur si simplu nu-i intereseaza ideea de "club", pentru ei MINI fiind o masina si-atat. Pe de alta parte, sunt convinsa ca exista si posesori de MINI - la fel de pasionati ca si noi - care ar adera bucurosi la clubul nostru, daca ar sti ca el exista.
:)
luk
Viteza 6

Mesaj de luk »

Tudor, sunt foarte frumoase ideile tale, sper sa poata fi materializate.

Apropo de importator, imi spunea mok ca la Bavaria Constanta nu mai este sigla MINI pe panoul (semnalul) de la sosea. Ori a cazut, ori :roll:

p.s. Contempo (dealer-ul bmw din Brasov) parca e chiar langa un camping, daca retin bine. Acum cativa ani am vazut un checkmate albastru in parcarea lor ;)
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

Cum sa nu mai fie sigla de la MINI?? Pai nu sunt obligati sa o puna daca vand si MINI?? Daca nu cumva ...e la reparat, ar fi strigator la cer sa nu mai fie.

Luk vad ca este oarecum entuziasmata. VOI ce spuneti? Cred ca am putea incepe prin a stabili cateva dati mai precise pentru o organizare. Sa vedem si pentru cat timp exact. Dupa care sa ridice mana sus cine: stie pe cineva pozitionat cat mai sus la MINI/BMW Romania, la ceva grup petrolier si ceva formatie cu muzica faina :D Apoi, sa veniti cu propuneri pentru program! :idea: !!!
Scrie răspuns