Mini Cooper - Wrangler

Scrie răspuns
Ezzo
Viteza 2

Re: Mini Cooper - Wrangler

Mesaj de Ezzo »

Am ramas fara permis pentru 3 luni de zile. Va anunt ca ma bate gandul sa il vand si prin primavara sa imi cumpar altul.
Daca stiti pe cineva interesat, eu sunt deschis la discutii. Anuntati-ma din timp sa ii dau camuflajul jos ( in momentul de fata este travestit in wrangler ).
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Ce ai patit ? Cu cat te-a prins ? Dai in judecata ! Eu cred ca am sa castig si eu il am "luat" pe 3 luni! :twisted:
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
Ezzo
Viteza 2

Mesaj de Ezzo »

In afara localitatii - intr-o zona unde se pare ca era limita de viteza de 70 , dar erau 4 banzi cam pe o lungime de 4/5 km deci aveam loc sa ii dau ( ca sa scap de o coloana de tiruri) pe mine m-au prins cu 163 km la ora.
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

Pfai... doua benzi pe sens si limita de 70.. TRIST :( Poate era ceva interesctie..
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Da cam naspa rau! Studiaza pe amenda.ro si vezi poate dai de o cichita si scapi. Pe mine m-a prins in oras, dar i-am dat in judecata si am sanse mari sa castig deoarece in poza apareau 2 masini. :mrgreen:
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
Stef_CT
Viteza 6

Mesaj de Stef_CT »

abia acum am vazut ca ti-au luat permisu pt viteza..trebuia sa faci contesatie si cashtigai sigur...crede-ma am experienta...araganezi procesul mai mult de 6 luni...si ei recicleaza caseta...dupa aceea nu ai mai probe...si pierd procesul...eu cel putin asha am facut...cat despre Wrangler...am si eu unu ...din 2007...l-am cumparat de nou...din punctul meu de vedere e cea mai mare mizerie de mashina...am platit pan aacum la el mai bine de 35.000...oricine vrea sa preia leasing-ul...il dau pe 5000€.crede-ma ca sunt total dezamagit
CT-24-MYN
Ezzo
Viteza 2

Mesaj de Ezzo »

Sincer, treaba asta m-a prins intr-un moment in care imi venea sa imi dau singur foc la permis. De cand a inceput facultatea in Timisoara traficul a devenit un motiv sa faci crima. Mie imi place sa conduc...... ( stiu ca bucurestenii or sa-mi sara la gat pentru ca ma plang de un trafic , poate, de 2 ori mai linistit decat in Buc,..... )
Revolutia din 89 s-a facut pentru ca nu ne placea sa stam la cozi si acum ne imbilzim in trafic.
Mi-am acceptat vinovatia si nu am vtut sa lupt.
Pe mine ma suna sotia in trafic sa imi spuna ca sunt un nebun si o sa mor din cauza vitezei. Deci mi-am meritat-o. Intr-un fel vreau sa stau pe tusha, sa astept , sa ma linistesc, sa imi dau motive sa nu ma mai injur cu altii prin trafic. Da, stiu , nu sunt un sofer model si nici un membru cu care va puteti mandri ca si CLUB, dar n-am ce-i face , m-am nascut cu probleme la "mansarda".
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

cu dedicatie pt tine, am gasit o poza ratacita ca nu am mai apucat sa ii fac altele
Fişiere ataşate
c2fa_27[1].jpg
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
Stef_CT
Viteza 6

Mesaj de Stef_CT »

Promit ca am sa pun si eu o poza cu Wranglerul...Chestia tare e ca eu am numere de Cluj...asa ca sa nu credeti ca e al lui Alina :)
CT-24-MYN
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

macar tu sa ai numere de Cluj daca eu nu am :lol:
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
Scrie răspuns