New MINI British Racing Green

Încuiat
io's
Veteran

Re: New MINI British Racing Green

Mesaj de io's »

la grozadan costa 249/buc (realoem.ro)
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

ACS C30 - gone
D22
for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT
Imagine
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Merci, o sa incerc totusi sa aduc din State, 350 lei 2 buc. fata de 500 lei, e o diferenta.
Ma mai gandesc ;)
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Am gasit o fotografie care mi-a placut foarte mult, de fapt 2, dar cea cu British Racing Green imi place cel mai mult :D
Fişiere ataşate
11278_1024.jpg
9769_1024.jpg
mok
Moderator

Mesaj de mok »

si eu am gasit una :D
Fişiere ataşate
miniaccessoriesconfigurator2screen1.jpg
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Merci, foarte tare si are si union jack la oglinzi :D .Chiar vroiam sa-mi fac idee cum vine union jack pe oglinzi.
ToyCooper82
Moderator

Mesaj de ToyCooper82 »

:!: vine foarte bine! ...la MINI din cate am observat, oglinzile si plafonul costumizabil da un efect superb (chiar o schimba complect) fata de alte autovehicole! parerea mea! sper sa fie asemanatoare :D
MINI Cooper R50,
S exterior
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Revin cu noutati, am avut ceva emotii deoarece acum vreo 3 zile am gasit o balta sub masina cu un lichid unsuros.Fuga repede la mecanic, am crezut ca este lichid de frana, dar era lichid de servodirectie, martalogii care au schimbat pompa de servo asta-vara nu au strans bine un surub de la conducte, care s-a slabit si incepuse sa piarda lichid.Destul de neplacut dar s-a rezolvat fara probleme :D .
In continuare masinuta consuma cat un avion, deja cred ca fac un plin la vreo 4 zile :mrgreen: , sunt nebun, de banii aia bagam la motorina pentru 2-3 luni :lol: .
mok
Moderator

Mesaj de mok »

razvan333 scrie:Merci, foarte tare si are si union jack la oglinzi :D .Chiar vroiam sa-mi fac idee cum vine union jack pe oglinzi.
asta era ideea :D
io's
Veteran

Mesaj de io's »

razvan333 scrie: In continuare masinuta consuma cat un avion, deja cred ca fac un plin la vreo 4 zile :mrgreen: , sunt nebun, de banii aia bagam la motorina pentru 2-3 luni :lol: .
nu inteleg cum poti fi asa multumit, eu ii dadeam foc.
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

ACS C30 - gone
D22
for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT
Imagine
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

io's scrie:
razvan333 scrie: In continuare masinuta consuma cat un avion, deja cred ca fac un plin la vreo 4 zile :mrgreen: , sunt nebun, de banii aia bagam la motorina pentru 2-3 luni :lol: .
nu inteleg cum poti fi asa multumit, eu ii dadeam foc.
Asta e paradoxul ;) , nici eu nu inteleg cum pot fi asa de multumit, imi place prea mult si culmea, chiar merge bine, nu are nici un defect, "just.lucy" spunea ca a lui consuma chiar mai mult, dar el e mai tanar si are talpa mai grea ca a mea :D .
In alta ordine de idei, azi am dat o fuga pe la 8 seara sa ma vad cu cei de pe clubaudi la Casa Poporului si nu a venit nimeni, am stat si am inghetat ca un fraier. Stand eu asa si dardaind ma gandeam de ce sa nu ne vedem si noi vineri seara pe la un 7 sa schimbam ceva impresii, ca de clubaudi m-am lecuit, e a3a oara cand nu vine nimeni(de fapt au mai venit, dar nu am putut ajunge eu atunci).
PS: merci mok, studiez problema si cred ca o sa-i fac si plafonul(dar dupa ce trece iarna)
Încuiat